Ekrem İmamoğlu’ndan İstanbul’daki acentelere güzel haber
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’daki turizm araçlarının yol-güzergah probleminin çözüleceğini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, FOX TV’de kentin gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Seyahat acentelerine de güzel bir haber veren İmamoğlu, ‘’Turizm araçlarına güzergah belgesi verilmesi konusu var. Turizm belgeleriyle ilgili tartışma haksız bir şekilde büyüdü bu UBER’le ilgili süreçler büyütüldüğünde. Yani bir taksi gibi hizmet etmeyecekler. Kendi işlerini yapmaları adına belgelerini alabilmeleri açısından turizm araçların güzergah belgelerini, haklarını vereceğiz bu ayki UKOME’de, 24 Eylül’de.’’ dedi.
İlgili Haberler

Hilton'un yeni markası EMEA bölgesine Madrid'den giriş yapıyor
Hilton'un yeni markası Outset Collection by Hilton, EMEA (Avrupa, Orta Doğu, Afrika) bölgesinde ilk otelini İspanya'nın Madrid şehrinde açmaya hazırlanıyor.

2027 turizm sezonu nasıl geçecek? Seyahat acenteleri tahminlerini açıkladı
Uluslararası İstanbul Turizm Fuarı'nda düzenlenen oturumda Jolly, Setur, Tatilbudur ve Tatilsepeti'nin üst düzey yetkilileri 2027 turizm sezonuyla ilgili beklentilerini paylaştı.

Türkiye'ye gelen ziyaretçi sayısı ağustosta da geriledi! Bakanlık verileri paylaştı
Türkiye’ye gelen yabancı ziyaretçi sayısı Ağustos 2026 döneminde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,03 oranında azalarak 6 milyon 963 bin 65 oldu.



%20(2).gif)

