Yunanistan turizmde yeni bir markalaşma dönemine giriyor

Yunanistan turizmde yeni bir markalaşma dönemine giriyor

Yunanistan Turizm Bakanlığı, ülkeyi yurt dışında en iyi şekilde pazarlamak yeni bir markalaşma sürecine giriyor. 


TurizmGüncel - Dış Haberler

Yunanistan Turizm Bakanlığı yeni markalaşma stratejisi kapsamında bir çalışma grubu oluşturdu. Çalışma grubuna, Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis'in özel danışmanı Steve Vranakis başkanlık edecek. Vranakis, daha önce Google'un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika yaratıcı müdürü olarak görev yapıyordu. 

Yunanistan’ı turizm markası olarak konumlandıracak

Raporunu Yunanistan Turizm Bakanı Harry Theoharis'e sunacak olan çalışma grubunun temel amacı, 'Yunanistan'ı uluslararası alanda bir turizm markası olarak konumlandırma' şeklinde belirlendi.

Çalışma grubunda kimler var?

Yunanistan turizmi için oluşturulan çalışma grubunda Marketin Greece'in CEO'su Ioanna Dretta, Yunanistan Turizm Bakanı'nın pazarlama ve iletişimden sorumlu özel danışmanı Irene Anastasiadou, Yunanistan Ulusal Turizm Örgütü'nün (GNTO) Görsel-İşitsel Medya ve Prodüksiyon Başkanı Eleftheria Fili yer alacak.

Sonuçları kısa sürede alınacak

Yunanistan Ulusal Turizm Ofisi Genel Sekreteri Dimitris Fragakis, özel sektörde kamunun oluşturduğu çalışma gurubunun, Yunanistan turizmi için önemli bir girişim olduğunu kaydetti. Fragakis, ''Turizmin kamu ve özel sektör tarafı, diğer tüm konularda olduğu gibi, ülkenin markalaştırılması konusunda da güç birliği yaptı. Sonuçlarını da kısa sürede alacaktır'' ifadelerini kullandı.



Bu Haber 08.02.2020 - 20:03:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.