Yunanistan turizmde yeni bir kampanya başlatıyor, işte detayları

Yunanistan turizmde yeni bir kampanya başlatıyor, işte detayları
Londra'da düzenlenen WTM Fuarı'na katılan Yunanistan Turizm Bakanı Olga Kefaloyanni, ülkenin tarihihi ve kültürel değerlerini merkeze alan yeni bir kampanya başlatacaklarını açıkladı.


'Greece All Time Classic' (Yunanistan, Tüm Zamanların Klasiği) sloganıyla başlatılacak yeni kampanya, Yunanistan Ulusal Turizm Organizasyonu tarafından yürütülecek. Kampanya kapsamında, Yunanistan'a dair mitler, tanrılar ve kahramanlar ön plana çıkarılacak.

Konuyla ilgili olarak WTM'de açıklama yapan Olga Kefaloyanni, "Günümüzde Yunanistan turizmi sadece güneş, deniz ve kum değil, modern gezginin ilgisini tatmin edebilir çok çeşitli bir üründür. Yunanistan, zamana boyun eğmeyen klasik turizmle dünya çapında tanınan bir marka haline geldi” dedi.

Son iki yılda ülkeye gelen ziyaretçi sayısının ciddi oranda arttığını ifade eden Kefaloyanni, "Görünüşe bakılırsa 2015 yılında da artmaya devam edecek. Yunanistan, en iyi on beş turizm istikameti listesindeki yerini garanti etti” değerlendirmesini yaptı. Yunan mitolojisine ait mitler, tanrılar ve kahramanların tüm dünyada bilindiğini belirten Yunan bakan, bu değerlerin çok sayıda insanı Yunanistan'a çekebileceğini ifade etti.





Bu Haber 06.11.2014 - 10:27:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.