Yunanistan 4 ülkeyle turizm anlaşması yaptı

Yunanistan 4 ülkeyle turizm anlaşması yaptı
Yunanistan Parlamentosu, 4 ülkeyle turizm anlaşmasına onay verdi.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Yunanistan Parlamentosu, ülkenin Portekiz, Mısır, Kıbrıs ve Kazakistan'la yaptığı turizm anlaşmalarını onayladı. Anlaşmalardan birincisi Mısır ve Güney Kıbrıs ise kruvaziyer iş birliği, ikincisi ise Portekiz ve Kazakistan'da turizm iş birliği yapılmasını öngörüyor.

Haris Theoharis: Turizm ürünümüzü zenginleştiriyoruz

Konuyla ilgili olarak parlamentoda konuşan Yunanistan Turizm Bakanı Haris Theoharis, ''Bu anlaşmayla turizm ürünümüzü zenginleştiriyoruz. Yunanistan gibi, turizm sektörünün ön safında yer alan bir ülke, her alanda aktif olmalıdır. Yeni pazarları ve farklı ürünleri denemeye, elimizden geldiğince yenilik yapmaya, uluslararası eğilimleri takip etmeye ve bu şekilde Yunanistan'daki turizm ürününü eksikliklerden kurtarmaya devam edeceğiz.'' dedi.

‘’Yunanistan yeni bir dinamik inşa etmeli’’

Pek çok ülkenin Yunanistan'ın turizmdeki bilgi birikimininden faydalanmak istediğini kaydeden Haris Theoharis, ''Ülkemiz turizm alanında bir süper güç hissi yaratıyor. Yunanistan kendi kabuklarından çıkan, dışa dönük bilgi ve deneyim aktaran, jeostratejik ve uluslararası ilişkiler alanında faydalı olan bir dinamik inşa etmeli.'' ifadelerini kullandı.



Bu Haber 14.11.2020 - 18:14:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.