Youtube beklenen özelliğini kullanıma sundu

Youtube beklenen özelliğini kullanıma sundu

Youtube yeni sekme özelliği ile kullanımı kolaylaştırmayı hedefliyor.


YouTube Ekibi, YouTube uygulamasındaki kanal sayfalarının yeniden tasarlanacağını ve içerik oluşturucunun tüm kısa videolarını, standart videolarını ve canlı yayınları bulmayı çok daha kolay hale getireceklerini açıkladı.

ShiftdeleteNet'in haberine göre YouTube, Twitter ve Google Destek sayfası üzerinden yaptığı paylaşımda, kanaller içerisinde artık yeni sekmelerin yer alacağını belirtti. Bundan böyle içerik üreticilerinin kanallarının üst kısmında üç yeni sekme yer alacak. Bu sekmeler ise ‘Videolar, Shorts ve Canlı Yayın’ kısımlarından oluşuyor.

Videolar Sekmesi: Kanalın ana akım uzun videoları için klasik videolar sekmesi olacak. Bu sekmede geçtiğimiz dönemden farklı olarak Shorts ve canlı yayınları göremeyeceğiz. Böylece kişilerin yaşadığı kafa karışıklığının önüne geçilmesi planlanıyor.

Shorts Sekmesi: İçerik oluşturucularının hazırladıkları tüm kısa videolar artık bu sekme altında toplanacak. Böylece uzun videolar yerine kısa video izlemek isteyen kullanıcılara bir kullanım kolaylığı sağlanmış olacak.

Canlı Yayın Sekmesi: Canlı yayınlar daha önce tüm videolar ile birlikte bulunuyordu.  YouTube bundan böyle canlı yayınları tek bir sekme altına toplayarak bu sorunu çözmek istiyor.



Bu Haber 29.10.2022 - 17:09:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.