“Yılın Başarılı Tur Operatörü” Ödülü Jolly’nin oldu

“Yılın Başarılı Tur Operatörü” Ödülü Jolly’nin oldu
Turizm sektöründe 35 yıldır hizmet veren ve müşteri memnuniyetini hizmet politikasında en üst sırada tutan Jolly’e, “Yılın Başarılı Tur Operatörü Ödülü” verildi.

 


Farklı medeniyetlere yuva olan, tarihin beşiği Türkiye’nin markalarını tüm Türkiye’ye ve dünyaya duyurmayı misyon edinen Türkiye Exclusive Ödülleri dün akşam Le Meridien İstanbul’da gerçekleşti.

Türkiye’nin en güvenilir markalarından biri olarak bu yıl 35’inci yılını kutlayan ve yurtdışına açılma kararını duyuran Jolly, hizmet ağını her geçen gün genişletiyor. Türkiye’nin zengin mirasının yeni nesillerce tanınıp korunması için çalışan, sorumlu turist olma bilincini aşılamayı hedefleyen ve bu amaçla, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile iş birliği yaparak ‘Mirasım Türkiye’ projesini 3 yıl önce başlatan Jolly, Türkiye genelinde 300 acentesi ile hizmet veriyor. Ödül töreninin misyonunu tam anlamıyla karşılayan hizmet anlayışıyla Jolly, tartışmasız “Yılın En Başarılı Tur Operatörü Ödülü” nün sahibi oldu.  

Sunuculuğunu Bircan Bali ve Doğancan Özadlı' nın üslendiği, Oya Ulucan Event organizatörlüğünde gerçekleşen gecede, Jolly’nin sahibi olduğu “Yılın En Başarılı Tur Operatörü” ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar aldı.



Bu Haber 02.12.2021 - 11:28:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.