Yıldıray Karaer açıkladı: Corendon 2022’de Türkiye’ye kaç turist getirecek?

Yıldıray Karaer açıkladı: Corendon 2022’de Türkiye’ye kaç turist getirecek?
Corendon Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, 2022 planlamalarına ilişkin açıklama yaptı.

Corendon Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray, 2022 sezonu için sektörde çok olumlu bir hava oluştuğunu ve gelen rezervasyonlarında bu olumlu havayı desteklediğini belirtti.

10 milyon yolcunun 6 milyonu Türkiye’ye

Sabah’tan Betül Alakent’e konuşan Yıldıray Karaer, "Almanya, İngiltere, Hollanda, Belçika, Polonya gibi ülkelerden önümüzdeki yıl için güçlü bir talep var. Biz de pandemi nedeniyle durağan geçen iki yılın ardından 2022'ye güçlü bir başlangıç planladık. 2019'da tüm ülkelere toplam 6 milyon kişi taşımıştık. 2022'de Türkiye, Yunanistan, İspanya, Portekiz, İtalya, Mısır ve Fas'a uçuş gerçekleştireceğiz. Tüm ülkelere toplam 10 milyon kişi taşımayı hedefliyoruz. Bunun 6 milyonunu ise Türkiye için planlıyoruz” dedi.

“Filomuzda 50 uçak olacak”

Nisan 2022'den itibaren uçuşları başlatacaklarını anlatan Karaer, "Filomuzda 50 uçak olacak. Türkiye'ye başta Almanya ve Hollanda olmak üzere, İngiltere, Belçika, İsviçre, Polonya ve İskandinav ülkelerinden turist getirmeyi hedefliyoruz. Antalya, İzmir, Dalaman, Bodrum için uçuş planlamaları yaptık. Ayrıca Eskişehir, Zonguldak, Kayseri ve Konya'ya da etnik uçuşlar yapacağız" diye konuştu.



Bu Haber 21.10.2021 - 09:45:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.