Yıldıray Karaer 2022'de Türkiye'ye getirecekleri yolcu sayısını açıkladı

Yıldıray Karaer 2022'de Türkiye'ye getirecekleri yolcu sayısını açıkladı

2022 yılında uçak sayısını ikiye katlamayı hedefleyen Corendon Airlines, 6 milyonu Türkiye'ye olmak üzere, Toplam 10 milyon yolcu taşımayı planlıyor.


Turizmdays’ten Fikri Cinokur’a konuşan Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, 2022 yılında uçak filosunu iki kat büyüteceklerini ve 50’den fazla uçakla hizmet vereceklerini belirterek ‘’Corendon Airlines olarak 2022 yılında filomuzu iki kat büyüterek 50’den fazla uçakla operasyon yapmayı, toplamda 10 milyon yolcu taşımayı, 6 milyon yolcuyu da ülkemize getirmeyi hedefliyoruz. Avrupa’dan direkt uçtuğumuz tatil destinasyonu çeşitliliğimizi de zenginleştirmek adına portföyümüze Yunanistan, İspanya, Portekiz, İtalya, Mısır ve Fas'tan yeni uçuşlar da ekleyeceğiz. Ayrıca Antalya, İzmir, Dalaman, Bodrum için yoğun uçuş planlamaları yaptık. Yoğun talep gören Avrupa ile Eskişehir, Zonguldak, Kayseri ve Konya gibi Anadolu şehirleri arasındaki etnik hatlarımız devam ediyor.’’ ifadelerini kullandı.

“İlklerin havayolu olmaya devam edeceğiz”

Yıldıray Karaer, istihdam alanında da önemli adımlar atacaklarını vurgulayarak  ‘’2022 yılında yolcularımızın uçuş deneyimini ve konforunu artırmak adına istihdam alanında da önemli adımları atacağız. Filomuza dahil olacak kendi uçaklarımız için 700 yeni istihdam daha yaratacağız. Havacılık sektöründeki ‘İlklerin Havayolu’ konumumuzu sürdürmek adına kış aylarını çok kapsamlı hazırlıklarla geçireceğiz.’’ dedi.

Erken rezervasyon kampanyasına devam

Erken rezervasyon kampanyasına devam etme kararı alan Corendon Airlines’tan 1 Nisan-31 Ekim 2022 tarihleri arasındaki uçuşlar için Şubat ayında rezervasyon yapanlar yüzde 20'ye varan indirimden yararlanırken, 1 Nisan – 31 Mayıs 2022 arası uçuşlarda yüzde 20,  1 Haziran – 20 Haziran 2022 arası uçuşlarda yüzde 15, 21 Haziran – 31 Ağustos 2022 arası uçuşlarda yüzde 5, 1 Eylül – 31 Ekim 2022 arası uçuşlarda da yüzde 10 erken rezervasyon indiriminden yararlanabilecek.

Biletini 28 Şubat 2022’ye kadar alanlar, Almanya, Belçika, Hollanda, İngiltere, Avusturya, İsviçre, Danimarka ve Polonya ile Türkiye, Yunanistan, İspanya, İtalya ve Portekiz arasındaki tüm uçuşlardan indirimli faydalanabilecek.



Bu Haber 03.02.2022 - 10:07:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.