Yılbaşında Elite World Grand Sapanca’da Ayta Sözeri sahne alacak

Yılbaşında Elite World Grand Sapanca’da Ayta Sözeri sahne alacak

Ayta Sözeri, yılbaşı gecesi Elite World Grand Sapanca’da sahne alacak.


Ünlü şarkıcı Ayta Sözeri, 31 Aralık gecesi Elite World Grand Sapanca’da sahne alacak.

Elite World Grand Sapanca’da yeni yıl kutlaması, 31 Ocak Pazar akşamı saat 19.00’da kokteyl ile başlayacak. DJ performansının ardından Fatma Baba ve orkestrası sahne alacak. 2024 için geri sayım ise saat 23.00’te sahne alan Ayta Sözeri ile olacak.

Gala gecesi için şefler tarafından özel menü hazırlandı. Konserin ardından DJ performanslarıyla devam eden yılbaşı programı; gece çorbası, sucuk ekmek-kokoreç ikramı ve kamp ateşi ile son bulacak. Eğlenceli bir yılbaşı akşamının ardından, 1 Ocak 2024 sabahında brunch ile hazırlanacak.

Elite World Grand Sapanca yılbaşı programında çocuklar için de eğlenceler yer alıyor.  2023’ün son gününde saat 12.00’den itibaren çocuklar, Gymboree Kids Club’ın animatörleri eşliğinde interaktif oyunlar, yüz boyama etkinlikleri, mini disco, yeni yıl korteji, sinema saati gibi aktivitelerle yeni yıl tatili geçirecek. Kid’s Club etkinlikleri, 1 Ocak Pazartesi günü 10.00 – 18.00 saatleri arasında da devam edecek.

Tüm bunların yanında yeni yılı sağlıkla karşılamak için misafirler, konaklamaları süresince Fit Life Spa & Wellness’ın , pilates, spa, lagün gibi hizmetlerinden yararlanabilecek. Misafirler, doğa yürüyüşleri yanında tenis kortu, basketbol sahası gibi alanlarda zaman geçirip Adventure Park’ta ATV, trekking, bisiklet, paintball ve hazine avı gibi aktiviteleri deneyimleyebilecekler.



Bu Haber 28.12.2023 - 11:12:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.