Yeni üslere geçiş sürecinde SunExpress’ten ekiplerine destek

Yeni üslere geçiş sürecinde SunExpress’ten ekiplerine destek

SunExpress, Türk Rivierası ve Anadolu’da büyüme hedefi ve stratejisi doğrultusunda, Antalya, İzmir ve Ankara üslerine odaklanarak büyümeye devam edecek.


Lufthansa ve Türk Hava Yolları'nın ortak kuruluşu SunExpress ile Türk Hava Yolları iştiraki AnadoluJet arasındaki wet-lease anlaşması, uzun yıllardır devam eden başarılı iş birliğinin ardından 31 Aralık 2022’te tamamlanacak.  Anlaşma kapsamında SunExpress, 2022 yılı boyunca 12 AnadoluJet uçağının işletmesini gerçekleştirecek.

Türk Rivierası ile Avrupa şehirleri arasında en fazla sayıda uçuşu gerçekleştiren SunExpress, 2023 ve sonraki yıllarda filosuna yeni uçaklar katarak uçuş ağına yeni destinasyonlar eklemeyi ve uçuş sayılarını artırmayı planlıyor.

Türk Rivierası ve Anadolu’da büyüme hedefi ve stratejisi doğrultusunda SunExpress, Antalya, İzmir ve Ankara üslerine odaklanarak büyümeye devam edecek. Ekiplerine bu üslerde yeni fırsatlar sağlayacak olan SunExpress, üs geçişlerini çalışanların tercihlerini dikkate alarak gerçekleştirecek. Bunun yanı sıra, üsler arası geçiş sürecini kolaylaştırmak adına, ekiplerini, maddi destek, okul ve konut ile ilgili danışmanlık ve psikososyal ve akran desteğini içeren, birçok imkânın bulunduğu bir taşınma paketi ile destekleyecek. Üs değiştirme süreci Ocak 2023 itibarıyla başlayacak olup, tercihe göre Haziran 2023 sonuna kadar tamamlanabilecek. 



Bu Haber 08.09.2022 - 13:08:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.