Yandex Antalya’da Marketing MasterClass düzenledi

Yandex Antalya’da Marketing MasterClass düzenledi

Marketing House by Eyula bünyesinde start verilen Marketing MasterClass çalıştay serisinin ilk etabı Antalya’da geçekleştirildi.


Marketing House by Eyula bünyesinde start verilen Marketing MasterClass çalıştay serisinin ilk etabında Yandex yetkilileri turizm, sağlık turizmi ve gayrimenkul sektörlerinin pazarlama yöneticileriyle tecrübe ve bilgi birikimlerini paylaştı.

1 Şubat’ta Antalya’da birçok turizm ve gayrimenkul sektörünün değerli isimlerinin ağırlandığı etkinlikte, Yandex ekibinden Türkiye ve Güney Asya Acente İşbirlikleri Yöneticisi Nejla Bilge Atila konuşmacı olarak yer aldı.

Reklam, PR ve pazarlama profesyonelleri arasında know-how paylaşım etkinlikleri serisi olan Marketing MasterClass; paylaşım ortamını sağlayarak insanlara artı değer katmayı ve her bir katılımcının muhatap olduğu reklam ajansını doğru yönetebilme yetkinliğine kavuşturmayı hedefliyor. İleri seviye pazarlama ve reklam yöntemlerinin anlatıldığı etkinlikte; özel segment kurulumları, kampanya kurulumları, istatistik ve raporlamaya kadar birçok detaya değinildi.

Katılımcılar etkinlik ile ilgili değerlendirmede bulundu

Marketing MasterClass etkinliğini değerlendiren katılımcılar şu ifadeleri kullandı:

ATG Hotels E-Ticaret Müdürü Cem Şeker: Turizm sektörü açısından bu tür etkinliklerin gerçekleştirilmesi, paydaşların bilgilendirilmesi ve eğitilmesi açısından çok önemli.  Daha da önemli olan ise süreçlere hakim olunması ve her iki tarafın daha şeffaf olması anlamına geliyor.

Amara Premier Palace Satış ve Pazarlama Müdürü Nihal Duruk: Uzun yıllardır birbirimizi tanıyor ve güveniyoruz. Bugünkü sunum,  detaylara bütünüyle hakim olmamı sağladı. Faydası, teknik olarak beni beslemesi oldu.

Duja Hotels İş Geliştirme Müdürü Serkan Ayhan: Çok güzel, çok efektif ve çok faydalı bir etkinlikti.

Tekçe Overseas Dijital Pazarlama Müdürü Gülay Avşar: Gayet yararlı bir etkinlikti, diğer etkinliklerde görüşmek üzere.

Kirman Hotels Dijital Pazarlama Müdürü Eray Gürbüz: Biz Google, Facebook gibi birçok mecraya hakimken, Yandex tarafını hep unutuyorduk. Marketing House by Eyula sayesinde, Yandex’te reklamlarımızı ve progmatiklerini kullanmaya başladık. Ekip harikuladeydi, eğitimlerin devamını bekliyor ve teşekkür ediyoruz.

IC Hotels Sosyal Medya Uzmanı Gizem Akça: Antalya bazında eşsiz denebilecek kadar faydalı ve doğru networking sağlayan bir etkinlikti. Katılmaktan ve Marketing House by Eyula ile işbirliği yapmaktan çok mutluyuz.

Tekçe Overseas Dijital Pazarlama Sorumlusu Asım Can Sarıdemir: Google tarafına daha çok hakimdik. Yandex’in bu şekilde anlatılması çok daha iyi oldu. Yandex daha detaylı anlatıldığı için teşekkür ederim.

Pine Beach Belek E-ticaret Müdürü Melike Gündüz: Bilge Hanım’ın tanıtım bilgilendirmesi ve Samat Bey’in detaylı kampanya anlatımları çok iyiydi.

Son olarak Yandex Türkiye ve Güney Asya Acente İşbirlikleri Yöneticisi Nejla Bilge Atila yaptığı açıklamada, “Marketing House by Eyula mahiyetinde gerçekleşen Yandex ve Yandex Direct MasterClass etkinliğinin organizasyonu, katılımcıları, Eyula ailesine ve Samat Bey’e bu değerli imkan için teşekkür ederim.” dedi.

Marketing MasterClass etkinlikler serisi Apple, Youtube, TikTok, Xiaomi, Google, Instagram ve Rambler etaplarıyla Marketing House by Eyula ofislerinde devam edecek.

 



Bu Haber 03.02.2023 - 10:43:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.