Yakup Demir: Son 10 yılın en iyi sezonunu geçirdik

Yakup Demir: Son 10 yılın en iyi sezonunu geçirdik
Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir, 2021'de son 10 yılın en iyi sezonunu geçirdiklerini söyledi.


“2 milyon turizm hareketine hazır olun”

Çeşme Turistik Otelciler Birliğinin (ÇEŞTOB) düzenlediği yaza veda partisinde konuşan Başka Yakup Demir, yaz sezonunda Çeşme'nin nüfusunun kış nüfusunun 30-40 katına çıktığını söyledi. Çeşme'nin hızlı geliştiğini ancak alt yapının aynı hızla gelişmediği için sorunlar yaşandığını ifade eden Demir, Çeşme'nin ileriki yıllarda 2 milyon turist ağırlayacağını ve herkesin bu turizm hareketine hazır olması gerektiğini söyledi.

Son 10 yılın en iyi turizm sezonu

Çeşme'nin 2021'de son 10 yılın en iyi sezonunu geçirdiğini kaydeden ÇEŞTOB Başkanı Yakup Demir, "Önümüzdeki yıl, yaşadığımız turizm hareketlerinin belki yüzde 50 fazlasını yaşayacağız. Bunun hazırlıklarını yapmak için şimdiden hem alt yapımızı, hem de turizmle ilgili diğer ihtiyaçlarımızı tamamlamamız gerekir" şeklinde konuştu.



Bu Haber 02.10.2021 - 21:03:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Uğur Akça 07.10.2021 - 10:43

    Gerçekten bu tarz veri olmadan ve sadece hayal pompalayan açıklamaları gülünç buluyorum. Profesyonel birinin yaptığı açıklamalar daha yerinde olurdu. Kaldı ki Çeşme gibi bir yer sırf konumundan dolayı belli bir yatak kapasitesi doluluğuna ulaşabilir.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.