Wyndham’dan yaz tatili için öneriler

Wyndham’dan yaz tatili için öneriler

Wyndham Hotels & Resorts, yaz sezonu için Türkiye’de tatil önerileri verdi.


95 ülkede 9 bin 100’den fazla oteli bulunan Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’de yaz sezonu yaklaşırken tatil önerilerinde bulundu.

Fırtına Deresi’nde rafting heyecanı

Fırtına Deresi, yaklaşık 20 kilometrelik rafting parkuruna ev sahipliği yapıyor. Bölgeyi ziyaret edecek olanlar, Ramada Plaza by Wyndham Rize ve Ramada by Wyndham Rize Fındıklı otellerini tercih edebilir. Ayrıca bölgede Gito Yaylası ile Palvit Şelalesi gibi Rize çevresindeki diğer noktalar ziyaret edilebilir.

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu

Uşak'ta bulunan ve dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey Kanyonu Tabiat Parkında kaya tırmanışının yanı sıra sal sporları, doğa yürüyüşü ve balon turu gibi olanaklar da bulunuyor. Bölge, Taşyaran Vadisi Blaundus Antik Kenti, Clandaras Köprüsü ve Uşak Arkeoloji Müzesi'nde sergilenen Karun Hazineleri gibi tarihi ve doğal olanaklara ev sahipliği yapıyor. Ramada by Wyndham Uşak, bölgeyi keşfetmek isteyenler için konaklama seçenekleri sunuyor.

Gökyüzünden Van Gölü manzaraları

Türkiye’nin en büyük gölü Van Gölü üzerinde yamaç paraşütü yapmak bölgedeki en gözde aktiviteler arasındaki yerini almaya başladı. Göl kıyısındaki Ramada by Wyndham Van, misafirlerini ağırlıyor.

İstanbul’un yanı başında

İstanbul'dan araçla çıkacakları kısa bir hafta sonu kaçamağında doğayla buluşmak isteyenlerin tercih edebileceği seçeneklerden biri ise İzmit merkezine kısa bir mesafedeki Bıçkıdere Göleti. Burada bulunan Gölkay Park, özellikle gölet üzerine kurulu kablolu su kayağı tesisiyle ziyaretçilerin ilgisini çekiyor ve ayrıca yürüyüş ve bisiklet yollarına, balık tutma platformlarına ve yeşil alanlara da ev sahipliği yapıyor. TRYP by Wyndham İzmit, geceyi İzmit'te geçirecek olanlar için zengin konaklama olanakları sunuyor.

Su sporlarının yeni merkezi: Ordu

Ordu’daki Çambaşı ve Aybastı-Perşembe yaylaları, bahar ve yaz aylarında açık havayla buluşmak isteyenlerin uğrak noktaları arasında yer alıyor. Bununla birlikte su sporlarının da hızla geliştiği Ordu’da, dalga sörfü olanaklarının yanı sıra kano ve yelkencilik tesisleri de bulunuyor. Ordu’yu ziyaret edecek olanlar, konaklamaları için Ramada Plaza by Wyndham Ordu ve Ramada Resort by Wyndham Ünye otelleri arasından tercihte bulunabilirler.



Bu Haber 25.05.2023 - 12:56:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.