Wyndham'dan 'her şey dahil' konseptinde otel markası

Wyndham'dan 'her şey dahil' konseptinde otel markası
Wyndham Hotels and Resorts, her şey dahil resort otel markası geliştirdi.


TurizmGüncel - Dış haberler

Orta gelir grubuna odaklanacak

Dünyanın önde gelen zincir markalarından Wyndham Hotels & Resorts, Alltra isminde her şey dahil otel markasını piyasaya sürdü.

İlk tesisi Karayipler'de açılacak olan Alltra'nın küresel çapta büyümeyi hedeflediği ve orta gelir grubun seyahatçilere odaklanacağı açıklandı.

Şirketin Latin Amerika ve Karayipler'deki partneri ise Virginia merkezli Playa Hotels & Resorts olacak.

İlk iki otel Meksika'da

Wyndham Hotels and Resorts CEO'su Geoff Ballotti, Playa Hotels ile projeyi konuşmaya 18 ay önce başladıklarını belirtti. Playa Hotels'in önde gelen her şey dahil otel işletmecilerinden biri olduğunu kaydeden Ballotti, ekonomi ve orta segmentte markalaşmak isteyem Playa Hotels için Wyndham'ın iyi bir dağıtım kanalı olduğuna dikkat çekti.

Meksika'da bulunan 448 odalı Panama Jack Cancun isimli tesis yenileme ve yeniden markalaşmanın ardından Wyndham Alltra Cancun ismiyle, yine Meksika'da bulunan 287 odalı Playa Del Carmen isimli tesis de Wyndham Alltra Playa Del Carmena ismiyle aralık ayında hizmete girecek.

Seçici davranacak

Ballotti, Alltra markasını sadede Latin Amerika'da değil, aynı zamanda Asya ve Avrupa'da da büyüteceklerini açıkladı. Yeni otel konusunda seçici olacaklarını ifade eden Wyndham Hotels and Resorts CEO'su Geoff Ballotti, Playa Hotels tarzındaki yatırımcılarla çalışacaklarını ifade etti.



Bu Haber 05.10.2021 - 20:30:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.