Wyndham, resort otel markasını Türkiye’ye getirmeyi planlıyor 

Wyndham, resort otel markasını Türkiye’ye getirmeyi planlıyor 
Wyndham Hotels, Türkiye’deki büyüme hedefinde vites yükseltti. 2025 yılında Türkiye’deki otel sayısını 150’ye çıkarmayı hedefleyen şirket, resort markası Dolce’yi de Türkiye’ye getirmeyi hedefliyor.

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikisv Türkiye pazarına uyum sağlayabileceğini düşündükleri life style Vienna House ve üst segment toplantı oteli ya da resort konseptli Dolce by Wyndham markalarını 2024’te Türkiye’ye getirmeyi planladıklarını söyledi.

“Batman ve Diyarbakır odağımızda”

Türkiye’deki 43 kentte 111 oteli bulunan Wyndham Hotels & Resorts 2024’te 130, 2025’in sonunda ise 150 otele ulaşmayı hedeflediklerini belirten Dimitris Manikisv “Dünya genelinde 9 bin 150 civarı otelimiz var bunun yüzde 95’i franchise. 25 markamızın 10’u Türkiye’de var. Türkiye pazarına baktığımızda pazara uyum sağlayabileceğini düşündüğümüz life style Vienna House ve üst segment toplantı oteli ya da resort konseptli Dolce markalarını 2024’te Türkiye’ye getirmeyi planlıyoruz. Konaklama sektörü sadece yabancı ziyaretçilerden oluşmuyor, yerel ekonomiye de bakmak lazım. Batman, Diyarbakır da odağımızda” diye konuştu.

Dolce by Wyndham
     Dolce by Wyndham Atina                               Dolce by Wyndham Sitges Barselona 

“Son 5 yılın en iyi dolulukları yakalanabilir”

Avrupa’daki en büyük 3 bütçeli havayolu şirketinin 2024 yılının çok iyi geçmesini beklediğini  hatırlatan Manikis, “2024 yılındaki dolulukların son 5 yılında en iyi dolulukları olabileceğini düşünüyorum ama dünyanın her yerinde gerçekleşen jeopolitik riskler ve iklim değişikliği bunları engelleyebilir. Çünkü geçen yıl dereceler 45’i gösterdi, orman yangınları ile birlikte insanlar kuzey ülkelerine gittiler.” şeklinde konuştu.

“Bu yıl hemen her şehirde bir otel açacağız”

Türkiye’de bu yıl hemen her kentte bir otel açacaklarını belirten Wyndham Hotels & Resorts Türkiye Ülke Direktörü Murat Özel ise “Ankara’da bir ay içinde açılış planlıyoruz. Eskişehir’de de açılışımız olacak” dedi.

Çok tartışılan her şey dahil sistemine de değinen Özel, her şey dahilin eskiden ekonomisine dikkat eden kesimin tercih ettiği bir sistemken günümüzde deluxe kategorisinde de her şey dahil konsept bulunduğunu ama farklı uygulandığını söylüyor.


Bu Haber 17.02.2024 - 18:45:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.