Wyndham, 2020'de Türkiye'de kaç otele ulaşacağını açıkladı

Wyndham, 2020'de Türkiye'de kaç otele ulaşacağını açıkladı

Bu yıl Akdeniz çanağında 11 yeni otel açan Wyndham Hotels and Resorts, bölgede daha fazla büyüyeceğini açıkladı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Dünyanın 80 ülkesinde 9 bin oteli çatısı altında bulunduran Wyndham Hotels & Resots, Akdeniz çanağında, Yunanistan, Türkiye, İsrail ve Kıbrıs'ta daha fazla büyüyeceğini açıkaldı. Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenen 'Akdeniz Resort ve Otel Gayrimenkul Forumu'nda konuşan Wyndham CEO'su Geoff Ballotti, Akdeniz çanağında büyüyeceklerini açıkladı.

Ballotti'nin verdiği bilgilere göre, Wyndham'ın Akdeniz çanağı planları şöyle:

YUNANİSTAN

Yunanistan'da 7 oteli ve 1.300 yatağı bulunan Wyndham Hotels & Resorts 2018'de bu ülkede iki otel açtı. Bunlardan biri Atikka'ya açılan Dolce Attica Riviera diğeri ise Atina'ya açılan Wyndham Athens Residence oldu. Wyndham Hotels, 2019'da Yunanistan'ın Girit Adasına ilk Wyndham otelini açmayı planlıyor.

TÜRKİYE

Türkiye'de 69 otelle en büyük zincir marka olan Wyndham Hotels, bu yıl Rize, İzmir, Hendek ve Isparta'da otel açtı. Şirket, 2018 bitmeden Türkiye'de 6 otel daha açmayı planlıyor. 2020 yılına gelindiğinde ise Wyndham, Türkiye'de 100 otele ulaşmayı hedefliyor.

İSRAİL

İsrail, Wyndham'ın en hızlı büyüdüğü pazarlardan biri. Şirketin İsrail'de şu anda, 5 oteli bulunuyor. Bunlardan ikisi Kudüs'te, Hadera ve Netanya'da birer resort otel ve Nazareth'teki bir şehir otelinden oluşuyor.

KIBRIS

Wyndham Hotels, 2019 yılında adanın en büyük şehri durumundaki Lefkoşe'den Kıbrıs pazarına giriyor.

Wyndham CEO'su Geoff Ballotti, ''Akdeniz ülkelerindeki şehirler sadece resort destinasyonları olarak değil, aynı zamanda iş merkezleri olarak da çok hızlı büyüyor. Geçtiğimiz yıl 9 markamızı 21 yeni pazara soktuk. Bunların arasında, Portekiz'e getirdiğimiz Ramada, Yunanistan'a getirdiğimiz Dolce gibi bilindik markalarımız da var.'' dedi.



Bu Haber 20.10.2018 - 12:37:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.