WhatsApp’tan aynı telefonda iki hesap kullanma özelliği

WhatsApp’tan aynı telefonda iki hesap kullanma özelliği

WhatsApp aynı telefonda iki hesabı kullanma özelliğini kullanıma sunulacak.


WhatsApp, eSIM veya çift SIM destekleyen telefonlarda tek cihazda iki hesap ekmeleye izin vermeye hazırlanıyor.

Meta CEO'su Mark Zuckerberg, yaptığı açıklamada WhatsApp'ın Android'de hesaplar arasında geçiş yapma özelliğini kullanıma sunduğunu ve bunu yapabilmek için fazladan bir cihaz taşımanıza ya da hesabınızdan sürekli çıkış yapmanıza gerek kalmayacağını duyurdu.

Bu yeni özellik, iş için bir WhatsApp hesabınız ve arkadaşlarınızla ve aile üyelerinizle mesajlaşmak için başka bir WhatsApp hesabınız varsa, konuşmalarınızı birden fazla hesapta yönetmenizi kolaylaştıracak.

İki hesabı aynı anda hızlıca geçiş yaparak kullanmak mümkün olacak. Aynı telefonda iki WhatsApp hesabı kullanma özelliği önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacak.

Meta, ikinci bir hesap oluşturmak istiyorsanız yine de ayrı bir telefon numarasına veya SIM karta (Çift SIM’li telefon veya eSIM) ihtiyacınız olacağını belirtiyor. Ancak hesap eklemedeki ilk doğrulamadan sonra, uygulamanın ikinci cihaz veya SIM olmadan her iki hesap için de çalışmaya devam edeceği belirtiliyor. Bununla birlikte her hesabın kendi gizlilik ve bildirim ayarları olacak. Dolayısıyla farklı bildirim sesleri ve ayarlamaları yapılabilecek.



Bu Haber 19.10.2023 - 16:33:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.