Vural Karasu: 2024’te Polonya’nın 7 şehrinden turist getireceğiz 

Vural Karasu: 2024’te Polonya’nın 7 şehrinden turist getireceğiz 
ANEX Tour CEO’su Vural Karasu, şirketin Polonya pazarında büyümeye devam edeceğini açıkladı. Eylül itibariyle Polonya’da hedeflerine ulaştıklarını kaydeden Karasu, 2024 yılında bu ülkenin 7 şehrinden Türkiye’ye uçuş yağmayı planladıklarını anlattı.

ANEX Tour CEO’su Vural Karasu, Şirketin doğu Avrupa’daki gelişme hedeflerinin başını Polonya’nın çektiğini belirtti. Bu ülkenin turizm ve ekonomi ve nüfus bakımından Doğu Avrupa’da öne çıktığını kaydeden Karasu, Polonya pazarının 2023 performansı ve 2024 hedefleri ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“2023 yılı hedeflerine ulaştık”

“2023 sezonu Polonya pazarının ülkemize olan ilgisini ve bu pazarın hem bizler için hem de partnerlerimiz için önemini açıkça göstermektedir. 7 Şubat 2023 itibarıyla Gdansk, Katowice, Poznan, Rzeszów, Varşova ve Wroclaw dahil toplam 6 şehirden paket tur satışlarına başladığımız Polonya operasyonunda 2023 yılı için belirlediğimiz hedeflere eylül ayı itibarıyla başarıyla ulaştık. Nisan ayından itibaren Wroclaw’da 1, Varşova’da 3, Gdynia’da 1, Katowice’de 3 satış noktası açtık ve gün geçtikçe sayılarını arttırmaya devam ediyoruz.

2024’te 7 şehirden uçuş yapmayı planlıyor

2024 yılında Kraków dahil toplam 7 şehirden gerçekleştirmeyi planladığımız uçuşlar ile Polonya pazarındaki pax sayımızı arttırmak istiyoruz. 2024 Yaz sezonu için Milas ve Dalaman’ı da dahil ederek Türkiye’deki paks hedefimizi iki katına çıkarttık. Türkiye yatak kapasitesi ve hizmet kalitesi ile Polonya’da gelişme sağlayacak destinasyonlar arasında büyük bir önceliğe sahiptir.”

Diğer pazarlarda da büyüyecek

Sadece Polonya ile sınırlı kalmayacaklarını belirten Karasu, “Anex Tour olarak 2024 yılında Polonya’dan misafirlerimize Türkiye dahil toplam 11 destinasyonda ağırlıyor olacağız. Ayrıca var olduğumuz diğer doğu Avrupa pazarları için büyüme hedeflerimizi en kısa zamanda açıklayacağız.” dedi.


Bu Haber 10.10.2023 - 14:35:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.