Volkan Şimşek TUI Rusya'ya transfer oldu, işte görevi

Volkan Şimşek TUI Rusya'ya transfer oldu, işte görevi
Türkiye'nin başarılı turizm profesyonellerinden Volkan Şimşek TUI Rusya'da göreve başladı. Şimşek'in görevi TUI'nin büyümek istediği stratejik alan.

TurizmGüncel - Dış Haberler

TUI Rusya’nın otel ayağı Volkan Şimşek’e emanet

Türkiye’de çok sayıda otelin üst düzey yöneticiliğini yapan Volkan Şimşek, TUI Rusya'ya transfer oldu. Şimşek, TUI Rusya'nın Fun&Sun otel markasının CEO'su olarak göreve başladı. TUI Rusya'nın otel kiralamalarını ve satın almalarını da Volkan Şimşek yapacak.

''Klasik tur operatörlüğünden uzaklaşıyoruz''

TUI Rusya tarafından yapılan açıklamada, şirketin ulaşım ve konaklama hizmeti sağlayan klasik tur operatörlüğü modelinden stratejik olarak uzaklaştığı belirtildi. Açıklamada, ''TUI artık bir deneyim tedarikçisi haline geliyor. Şirket kendi benzersiz ürünlerine yatırım yapacak. Bu da turistlere eşsiz bir tatil sunmamızı ve rakiplerimizden farklılaşmamızı sağlayacak.'' denildi.

Taras Demura: Türkiye’de 3 otel işletiyoruz

Türkiye'de otel şirketi kurmanın TUI'ye otel ürünü üzerine yüzde 100 kontrol imkanı sağladığı kaydedilen açıklamada, görevlerinin müşteriye kusursuz hizmet vermek olduğunu ifade edildi.

TUI Rusya Genel Müdürü Taras Demura, şu anda Türkiye'de üç oteli işlettiklerini ve bu deneyimi gelecekte Rusya dahil diğer yerlere de yayacaklarını söyledi.

İşte o oteller

TUI Rusya'nın otel şirketi FUN&SUN Hotels'de iki marka bulunuyor. Bunlar FUN & SUN Life ve SMART markaları. Şirketten yapılan açıklamaya göre TUI Rusya, FUN & SUN Life Side 5 *, FUN & SUN Life Belek 5 * ve SMART Club Prestige Alanya 5 * otellerin işletmesini aldı.

Volkan Şimşek kimdir?

1968 yılında Ankara'da doğan Volkan Şimşek, Ankara Hacettepe Üniversitesi'nde Kamu Maliyesi'nden mezun oldu. Otel sektörüne 1994 yılında Robibson Club'da başlayan Volkan Şimşek; Rixos Otellerinde başkan yardımcısı olarak görev yaptığı 3 yıl içinde 10 otelin açışını gerçekleştirdi.  Blue Waters Club & Resort, Kempinski Hotel The Dome, Majesty Hotels & Resorts ve DER Touristik Hotels & Resorts'de genel müdürlük ve CEO'luk görevlerinde bulundu. Volkan Şimşek, evli ve üç çocuk babası.



Bu Haber 27.01.2021 - 18:32:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Erdinç İ. SAVUL (Maritim Hotels - Mauritius) 01.02.2021 - 06:34

    Kıymetli Dostum, Seni tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Şüphesiz öyle olacaktır.

  • Şener Gürler(Ketob yön.kur.bşk) 28.01.2021 - 08:50

    Sayın Volkan Şimşek'e yeni görevinde başarılar dilerim

  • Seyfi İmamoğlu 28.01.2021 - 10:58

    Sevgili Volkan Kardeşim ; Başarılar Dilerim . Selamlar , Sevgiler

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.