VİDEO: Uçuşu iptal olan turizm bakanı havaalanında kıyafetlerini yaktı

VİDEO: Uçuşu iptal olan turizm bakanı havaalanında kıyafetlerini yaktı
Pakistan’ın başkenti İslamabad’da uçağı iptal edildiği için kıyafetlerini yakan kişinin, bölgelerden biinin turizm bakanı olduğu ortaya çıktı.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Pakisatan'ın başkenti İslamabad'daki havalimanı ilginç bir protestoya sahne oldu. Uçuşu iptal edildiği için havalimanında kıyafetlerini yakan yolcu tartışma konusu olurken, bu yolcunun Pakistan'ın bölgelerinden birinin turizm bakanı olması tartışmayı daha da alevlendirdi.

Pakistan, havalimanında kıyafetlerini yakan turizm bakanını konuşuyor. Kötü hava koşulları nedeniyle uçağı iptal edildiği için havalimanının ortasında kıyafetlerini yakan Gilgit-Baltistan bölgesinin turizm bakanı Fida Hüseyin'in yolculuk saatinin önce uçaktaki teknik problem nedeniyle ertelendiği, sonra ise kötü hava koşulları gerekçe gösterilerek tamamen iptal edildiği kaydedildi.

Kıyafetlerini yaktığı sırada havalimanının güvenlik görevlisi ile tartışarak, ''Git kelepçeni getir'' diye bağırdığı görülen Hüseyin'in, yanan kıyafetler söndürmeye çalışan bir görevliye de tekme savurduğu görülüyor.



Bu Haber 24.11.2018 - 12:41:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.