VİDEO: Antalya'dan Jennifer Lopez geçti

VİDEO: Antalya'dan Jennifer Lopez geçti

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Antalya'da bulunan Regnum Carya'nın Regnum Live in Concert serisi kapsamında sahneye çıktı.


Loca bilet fiyatlarının 50 bin euroya kadar çıktığı haberleriyle gündeme gelen Jennifer Lopez'in Regnum Carya'daki konseri nihayet gerçekleşti. İki saat sahnede kalan Lopez, coşkulu bir konsere imza attı.

lopez

7 yıl aradan sonra Türkiye'ye geldi

Latin müziğin divası olarak adlandırılan Jennifer Lopez, 7 yıl aradan sonra Antalya Regnum Carya sahnesinde konser verdi. Geçtiğimiz yıl başlayan ve birbirinden ünlü dünya starlarını ağırlayan Regnum Carya Live in Concert serisi kapsamında Türkiye’ye gelen Jennifer Lopez, siyaset, iş, cemiyet ve sanat hayatının ileri gelen isimlerinin katıldığı muhteşem bir konserle yılın en çok konuşulan performansına imza attı. Uzun süre sonra tekrar Türkiye’de olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Jennifer Lopez “ülkenizi çok özlemişim” dedi. Ünlü yıldız Antalya’yı çok sevdiğinin de belirtti.

lopez1

2 bin 500 kişi izledi

Regnum Carya sahnesinde dinleyicileriyle buluşan ünlü yıldızı 2. 500 kişiye yakın kişi izledi. Lopez için özel tasarlanan sahnede ona özel bir catwalk alanı oluşturulurken Isparta’da özel olarak yetiştirilen beyaz güller Jennifer Lopez'in sahnesini ve kulisini süsledi. 2000 kişi kapasiteli konser alanına dünyadan ve Türkiye’nin birçok yerinden 2.500 Jennifer Lopez hayranı katıldı. Konser öncesi 75 dakika sahnede kalacağı konuşulan ünlü yıldız, seyircilerin coşkusu ve atmosferin güzelliği nedeniyle 2 saat sahnede kaldı. Lopez, bu yıl listeleri altüst eden yeni şarkısı Medicine’nın yanı sıra On The Floor, Aint It Funny,Love Don’t Cost a Thing’in de yer aldığı tüm hit şarkılarını 2.500 kişiyle birlikte seslendirdi.




Bu Haber 07.08.2019 - 10:11:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.