Veli Çilsal şimdi de Aurum Didyma Spa’ya zorla girdi

Veli Çilsal şimdi de Aurum Didyma Spa’ya zorla girdi
Didim’deki Aurum Otellerinin sahibi Veli Çilsal’ın, işletmeye verdiği diğer otele de zorla giriş yaptığı öğrenildi.

TurizmGüncel

ATG Hotels’e kiraladığı iki otelden biri olan Aurum Moon’a geçen hafta zorla giren ve kendisini otele kilitleyen Veli Çilsal’ın, şimdi de Aurum Didyma Spa’ya zorla giriş yaptığı ileri sürüldü.

ATG Hotels yetkililerinin TurizmGüncel’e verdiği bilgiye göre Veli Çilsal, kardeşi Mustafa Çilsal, muhasebecisi ve EGEX’in yetkilisi diye tanıttığı bir kişiyle otele zorla giriş yaptı.

Hikmet Arabacı

‘’Beni öldürecek misiniz?’’

Kapısının önünde polislerin beklediği otele gelen Veli Çilsal ve yanındakilere otel görevlilerinin izin vermediği, bunun üzerine Mustafa Çilsal’ın ‘’Burası benim malım, içeri girersem beni öldürecek misiniz’’ diyerek kendini yerlere attığı, Veli Çilsal’ın ise elindeki tapuyu göstererek ‘’Burası benim malım, siz işgalcisiniz’’ diyerek zorla içeri girdiği öne sürüldü.

ATG Hotels yetkililerinin iddiasına göre Mustafa Çilsal, kendini otelin içine attı. Otelin görevlileri müdahale ettiğinde de, ‘’Adam öldürüyorlar’’ diye bağırdığı kaydedildi.

Veli Çilsal

Otele daha fazla sayıda polis gönderildi

Yaşanan olayın ardından otele daha fazla sayıda polis gönderildiği, şu anda hem Veli Çilsal ve adamlarının hem de ATG Hotels yetkililerinin tesisin içinde olduğu öğrenildi.

Öte taraftan, yaşanan olaya ilişkin kolluk kuvvetlerinin ve savcının inisiyatif almaktan kaçındığı için olayın daha da içinden çıkılmaz hale geldiği belirtiliyor.

Veli Çilsal

ATG Hotels yetkilileri ise, tesisi açmak için hazırlık yaptıklarını, işe alım yaptıklarını ve eksiklere ilişkin liste oluşturduklarını söylüyor.

Binlerce tatilcinin tatili riske girdi

Kurban bayramı yaklaşırken, otellerin ne olacağına ilişkin belirsizlik sürüyor. Sorunun çözülmemesi durumunda, bayramda yüzlerce tatilcinin mağdur olacağı uyarısı yapılıyor.



Bu Haber 09.07.2021 - 19:10:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.