Veli Çilsal Didim’deki otelini DUJA Hotels'e sattı

Veli Çilsal Didim’deki otelini DUJA Hotels'e sattı

Veli Çilsal, Didim’de bulunan Aurum Moon Oteli Duja Grubuna sattı.


2018 yılında faaliyetlerini durduran ve tüm çalışanlarını işten çıkaran Anı Tur’un patronu Veli Çilsal, Didim’de bulunan 454 odalı Aurum Moon Duja grubuna sattı.

Tesisi satın alan Duja Grubunun kısa süre içinde tesisi hizmete açacağı açıklandı. Şirket tarafından verilen bilgiye göre Duja Bodrum ve Premium Bodrum olmak üzere iki tesisle faaliyet gösteren şirket, üçüncü otelini Duja Didim ismiyle 13 Haziran’da Didim’de açıyor.

Volkan Güney: Büyümeye devam edeceğiz

Grubun Satış ve Pazarlama Koordinatörü Volkan Gökay “Ailemize dahil olan Duja Didim’ i sizlere gururla sunarız, Duja Didim ile Bodrum’ dan sonra Didim bölgesinde de kalitemizi hissettirecek ve Duja markası olarak bundan sonraki dönemde de büyümeye devam edeceğiz. Şirketimiz ülkemizdeki pek çok değerli turizm bölgesinde yatırımlarına devam ediyor olacak, sizlerle makul sürelerde yapacağımız çalışmalar ve yatırımlar sonrasında yeni otellerimizin de duyurusunu paylaşacağımızı belirtmek isterim, Duja markası her sene kendini daha da geliştirerek, büyüyerek Türkiye’ nin dört bir yanında sektöre yön vermeye devam edecek. Şanssızlıklar ile dolu bir dönemde doğan bir marka olarak, her şeye rağmen hakkını vererek, takdir alarak ve yüksek doluluklar ile geldiğimiz bu nokta için tüm ekibimize, partnerlerimize ve değerli Duja Hotels misafirlerine teşekkür ederiz’’ dedi.



Bu Haber 11.05.2022 - 12:52:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Pınar EKEBAŞ ÇELİK 24.07.2023 - 10:08

    Açıldığı ilk günden kapanana kadar her yaz sezonunda ve hatta sezonun başından kapanana kadar evimiz gibi ısındığımız kalitesiyle ve seçkinligiyle kalbimizde yer edinen bir oteldi Aurum Moon. Kapandığında şok oldum ve gerçekten çok üzüldüm. O kadar benimsemişiz ki ek değiştirince içim cız etti. Bu yaz yine Aurum Moon pardon Duja Didim'deyiz. Birşeyler eklenmiş filan ama olmamış. Ah Aurum Moon. Ben Kuşadası'nda yeni otelini beklerken o yaz hayalkırıklığım oldu.Duja Didim olmuş bu yaz bir deneyelim dedik. Maalesef. Rüzgar aynı rüzgar,deniz aynı deniz ama Aurum Moon'dan eser yok.

  • Bir otel daha iç pazardan kaydı gitti

    Çetin Varol 11.05.2022 - 01:10

    Maalesef tüm Türk acentalarının satabildiği, Veli bey'in gözü gibi baktığı bir oteli kaybettik. Yine turizm bakanının şirketinde tek yetkili tesis. Duja grubu çünkü sadece bakanın şirketiyle çalışıyor bodrumda'da olduğu gibi. Hakkaten üzüldüm, içime dert oldu. Zaten didimde otel yok, ets'nin ana tekel olduğu 4. turizm merkezi oldu. Didim'de satacak 5 yıldızlı ürün kalmadı neredeyse.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.