Vale para vermek istemeyen turisti silahla yaraladı

Vale para vermek istemeyen turisti silahla yaraladı
İstanbul’da bir vale kendisine para vermek istemeyen 3 Mısırlı turiste saldırdı. 1 turisti silahla bacağından vurarak yaralayan olayın ardından polis ekiplerince yakalandı. Şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sözcü’de yer alan habere göre, İstanbul-Yeşilyurt Sahilyolu’nda gerçekleşen olayda, bir otelin restoranında yemek yiyen Mısırlı A.A., İ.A., A.E ve Y.E.A.A.M, araçlarına bindikleri sırada vale tarafından durduruldu. Para isteyen valeye Mısırlı turistler para vermek istemeyince tartışma yaşandı. Arbedeye dönen o tartışma sırasında vale olarak çalışan şüphelilerden biri silah çekerek ateş etti. Saldırgan Y.E.A.A.M.'yi ayağından vurdu.

Yaralanan turist hastaneye götürülürken, İstanbul polisi olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan araştırmalarda olaya karışan valelerin B.D.S., O.A. ve A.Y. olduğu anlaşıldı. Silahla ateş eden kişinin ise B.D.S. olduğu tespit edilirken şüpheliler, olaydan kısa süre sonra yakalandı. B.D.S.'nin üst aramasında, 1 ruhsatsız tabanca, 1 şarjör, 14 mermi ele geçirildi.

O.A. ve A.Y. serbest bırakılırken, B.D.S. hakkında ise adli kontrol hükmü uygulandığı öğrenildi.



Bu Haber 23.12.2021 - 12:36:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Evgenii 27.12.2021 - 06:49

    Yazar okuyucuları yanlış yönlendirdi. Çatışmanın, turistlerin bir restoranda yemek için ödeme yapmayı reddettiği ya da bahşiş vermek istemediği gerçeğinden kaynaklandığı açık değildir. Ve bunların restoran veya otel çalışanları olduğu belli değil. Ortaya bir karışıklık.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.