Utair, Ufa’dan İstanbul’a uçuş başlatıyor
Utair, Rusya’nın Ufa kentinden İstanbul’a uçuş başlatmayı planlıyor.

Rusya merkezli hava yolu şirketi Utair, 1 Haziran 2025’ten itibaren Ufa’dan İstanbul’a uçuş başlatacak.
AirlineHaber’in haberine göre, Ufa Havalimanı yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, bilet satışlarının başladığı ve uçuşların Boeing 737-800 tipi uçaklarla gerçekleştirileceği duyuruldu.
İstanbul Havalimanı’na yapılacak uçuşlar haftada bir kez, Pazar günleri icra edilecek.
İlgili Haberler

Her 3 Türk'ten biri onlarla seyahat ediyor! Selectum Blu'dan yeni sezon öncesi 25 bin yolcu hedefi
Selectum Blu Cruises Genel Müdürü Nilda Türe ve şirketin Satış Müdürü Ceylan Tuncer; kruvaziyer tatiliyle ilgili açıklamalarda bulundu. Şirketin sektördeki pazar payının yüzde 30'ları aştığını söyleyen Türe, kruvaziyer turizminde karlılığın otelciliğe göre daha yüksek olduğuna dikkat çekti. Tuncer ise kapıda vize kolaylığı ile gemi seyahatine olan talebin arttığını ve erken rezervasyon kampanyalarıyla bu süreci desteklediklerini ifade etti.

İspanya turizmde rekor üstüne rekor kırıyor! 8 ayda 70,3 milyonu aştı
Türkiye'nin rakip destinasyonlarından olan İspanya, 2026'nın ilk 8 aylık zaman diliminde 70 milyon 362 bin 493 ziyaretçi ağırlarken; en büyük kaynak pazarı ise İngiltere oldu.

Konaklama sektöründe fiyat artışı Eylül 2026'da enflasyonun gerisinde kaldı
Türkiye İstatistik Kurumu, Eylül 2026 dönemine ilişkin enflasyon verilerini açıklarken; konaklama ve lokanta alanındaki fiyat artış oranı da netleşti.



%20(2).gif)

