Ünlü artiste 5 yıldızlı otelde kurşun

Ünlü artiste 5 yıldızlı otelde kurşun
Harika Avcı, Ataşehir’de kaldığı otel odasında silahla yaralandı. Göğsünün sağ üst tarafından girip koltuk altından çıkan tek kurşunla yaralanan Avcı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Aynı odada kalan Yasin Kavak gözaltına alınırken, Avcı’nın tabancayla intihara teşebbüs ettiğini öne sürdü.


Şarkıcı ve oyuncu Harika Avcı (55), önceki gün İstanbul-Ataşehir’deki 5 yıldızlı bir otele konaklamak için geldi. Dün saat 10.00 sıralarında Harika Avcı’nın odasından tek el silah sesi duyuldu.

Otel çalışanları hemen polisi aradı. Polisler geldiklerinde Harika Avcı’yı yatağında kanlar içinde yatarken buldu.  Otele hemen sağlık ekipleri çağırıldı. Harika Avcı’nın yanındaki Yasin Kavak (26), aynı odada kaldığı şarkıcının intihara teşebbüs ettiğini öne sürdü. Kavak gözaltına alırken, Avcı da ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan Harika Avcı, geçirdiği küçük bir operasyonun ardından gözlem altına alındı.

Polis ekipleri odada bulunan silahı Kavak’ın mı, yoksa Avcı’nın mı ateşlediğinin tespit edilmesi için ellerinden swap örnekleri aldı ve laboratuvara gönderdi. Harika Avcı’nın elinde barut izi bulundu. (Hürriyet)




Bu Haber 13.07.2015 - 10:08:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.