Ukrayna pazarında 2020 sezonu hiç açılmayabilir

Ukrayna pazarında 2020 sezonu hiç açılmayabilir

Ukrayna'nın karantina önlemlerini temmuz ayına kadar uzatmayı ve yut dışı yasağını 6 aya kadar uzatmayı planladığı belirtildi.


Yurt dışı yasağını 6 aydan uzun olmamak üzere sürdürmeyi planlıyor

UKR Haber'de yer alan bilgiye göre Ukrayna, koronavirüs karantinasını temmuz ayına kadar uzatmayı ve yurt dışı yasağını 6 aydan uzun olmamak üzere südürmeyi planlıyor.

Ukraynalılar sınırların açılmasını beklemeli

Sınırların kapatılmasının, koronavirüsün yayılmasına karşı ülke içinde alına önlemlerin bir parçası olduğunu belirten Anton Geraşçenko, Ukrayna sınırlarının ne zaman açılacağı ve Ukraynalıların ne zaman tekrar dünyayı gezebileceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Geraşçenko , “Covid-19 salgını azalsa bile, önümüzdeki aylarda Ukraynalılar ülkeler arasında sınırların açılmasını beklemeliler.” dedi.

6 ay veya bir yıl boyunca Avrupa ve dünya turizme kapalı olacak

Uluslararası turizmin yeniden topalanmasının bir yılı bulabileceğini kaydeden Anton Geraşçenko “Gelecek altı ay veya bir yıl içinde Avrupa ve tüm dünya turizme kapalı olacak.” diye vurguladı

Bu nedenle Ukrayna vatandaşlarına ülke içerisinde turizm faaliyetlerini keşfetmelerini öneren Geraşçenko, tur operatörlerinin, Karpatlar’da yürüyüş veya Dinyeper boyunca yürüyüş gibi turizm faaliyetleri düzenlemeleri gerektiğini belirtti.



Bu Haber 13.04.2020 - 09:58:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Ilker adiguzel 13.04.2020 - 08:45

    Ukraynada yasayan birisi olarak haberin cevirisi cok yanlisti duzeltmelerini talep ettim ancak kismen duzeltme yapildi . Konu sudur . 6 aylik sure icerisinde vize sertbestligi olan ukrayna vatandaslarinin avrupaya seyahatlerinin eski rahatlikta olmayacagini soyledi icisleri bakan danismanlarindan biri bu yuzden kaynak bilgi esastir . Saygilar

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.