Üç yılda 60 otellik zincir kurdu, yeni bütçeli markasını açıkladı

Üç yılda 60 otellik zincir kurdu, yeni bütçeli markasını açıkladı
2015 yılında Meeting Point Hotels'i kuran Alman tur operatörü FTI, kısa sürede Türkiye, Mısır, İspanya ve Yunanistan'da 60 otellik zincir kurdu.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Otelcilikte atılım yaparken aynı zamanda markalaşma ve segment çalışmaları da yapan MP Hotels, var olan beş markasına bir marka daha ekledi. Lemon & Soul markasıyla açılacak tesislerde, bütçeli misafirlerin ağırlanması hedefleniyor. Şirket Labranda Hotels adı altında sahip Select (4-5 yıldız), Balance (4-5 yıldız), Family Star (4-5 yıldız resort), Comfort (3-4 yıldız) ve City (3-4 yıldız) olmak üzere toplam 5 markaya sahip.



Labranda Hotels son olarak ATM Dubai Fuarında yeni markasının da lansmanını yaptı. Bütçeli otel arayışındaki tatilcilere uygun konaklama imkanı sağlamayı hedefleyen şirket, aynı zamanda kiralık tatil konaklama merkezleriyle de rekabet edecek.

MP Hotels COO'su ve FTI Genel Müdürü Roula Jouny, bu segmentteki tesislerin ve hitap ettiği müşteri kitlesinin giderek önem kazandığını kaydederek, ''Bu tatilcilere hitap edeceğimizden emin olmalarını sitiyoruz.'' dedi.

Jouny ayrıca, Lemon & Soul tesislerinin her şey dahilden tam pansiyona ve oda-kahvaltıya kadar çeşitli segmentlerde hizmet vereceğini açıkladı.


Bu Haber 27.04.2018 - 12:45:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.