Üç acentenin müşterileri Türkiye üzerinden dolandırıldı iddiası

Üç acentenin müşterileri Türkiye üzerinden dolandırıldı iddiası
Travelmole adlı turizm portalında yer alan habere göre, Resorthoppa ve onun kardeş şirketleri olan A2B ve Golfbookers adlı İngiliz acentelerin birçok müşterisi, kendilerinden habersiz olarak kredi kartlarında harcama yapıldığı ve harcamaların daha çok Antalya’da transfer ücreti olarak gösterildiğini iddia ediyorlar.


Dolandırma işlemlerinin Resorthoppa ve onun kardeş şirketleri olan A2B ve Golfbookers üzerinden yapıldığını iddia eden seyahatçilerin, seyahat forum sitesi calis-beach.co.uk ve facebook üzerinden şikayetlerini dile getirdikleri belirtildi. Müşterilerin kartlarından yapılan harcamaların ise, kimilerinde seyahatin bitişinden günler sonra, kiminde haftalar sonra, kiminde ise aylar sonra yapıldığı ifade edildi. Benzer şikayetlerin, turkishliving.com adlı sitede de dile getirildiği kaydedildi. Müşterilerin kredi kartlarından yapılan harcamaların bir kısmının ise cep telefonu ve uçak bileti gibi harcamalardan oluştuğu da verilen bilgiler arasında.
 
Resorthoppa Satış Müdürü Paul Riches ise, şirketin 3 milyona yakın müşterisinin olduğunu ve sitenin bir güvenlik açığının bulunmadığını iddia etti. İddialarla ilgili olarak araştırma başlatılacağını belirten şirket yetkilileri, dolandırıldığını iddia eden müşterilerin en kısa sürede kendileri ile iletişime geçmelerini istedi.
 


Bu Haber 10.09.2013 - 15:11:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.