UBER Kapadokya turizm pazarına girdi
Araç paylaşım şirketi UBER, sunduğu ürünleri turizm sektörünü de kapsayacak şekilde genişletiyor.

Turizm Güncel - Dış Haberler
Araç paylaşım platformu UBER, şimdi de turizm sektörüne giriyor. Sunduğu hizmetleri turizm sektörünü de kapsayacak şekilde genişleten şirket, Kapadokya bölgesinde balon gezilerini de rezervasyona açtı. UBER kullanıcıları, platform üzerinden 159 dolara 1,5 saatlik balon turu satın alabiliyor. Rezervasyonlar, uçuşa en az 12 saat kala yapılmak durumunda.
UBER ayrıca 19 Kasım'dan itibaren Mikonos ve Londra'da Thames Nehri üzerinden tekne turları da satmaya başlıyor. UBER'in ayrıca halihazırda New York üzerinde helikopter turları da satıyor.
İlgili Haberler

İstanbul Havalimanı'nda yeni dönem başlıyor! Süreler daha da kısalacak
İstanbul Havalimanı'nın 4'üncü ana pisti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile açılacak. Pistin açılması ile birlikte havada kalış ve taksi süreleri daha da kısalacak.

Ayasofya'nın altındaki 9 kilometrelik sır tüneller ziyarete mi açılıyor? Bakan Ersoy açıkladı
Ayasofya'nın altında efsanelere de konu olan 9 kilometrelik sır tünel ağının yapılan restorasyon çalışmalarının ardından ziyarete açılabileceği bildirildi.

THY ile Air China arasında kapsamlı iş birliği: 6 yeni destinasyon
Türk Hava Yolları (THY) ile Çin’in bayrak taşıyıcı hava yolu markası Air China, mevcut ortak uçuş anlaşmasının kapsamını genişletti. Buna göre yolcular bağlantılı seferlerde birçok noktaya uçuş yapabilecek.



%20(2).gif)

