TÜRSAB’dan MICE acentelerine özel bilgilndirme toplantısı

TÜRSAB’dan MICE acentelerine özel bilgilndirme toplantısı

TÜRSAB, İstanbul’da Kongre ve Etkinlik Turizmi Gelişimi başlığı altında, “TÜRSAB ile Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’ndan Beklentiler” konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi


TÜRSAB Başkan Yardımcısı Selçuk Boynueğri ile birlikte Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Genel Müdürü Handan Boyce’un konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, açılış konuşması TÜRSAB M.I.C.E. İhtisas Başkanı Korkmaz Çelebi tarafından yapıldı.

Korkmaz Çelebi; “TÜRSAB bünyesindeki ihtisas başkanlığımızda elimizdeki en büyük kazanç, fikirlerimizi ve projelerimizi dile getirebileceğimiz bir ortama sahip olmamız. Bu toplantının da ilk defa gerçekleştirilmesinden dolayı heyecanlı ve mutluyuz” sözleriyle katılımcılara hoş geldiniz dedikten sonra, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Genel Müdürü Handan Boyce’u kürsüye davet etti.

İstanbul’un dünyanın en önemli kültür merkezlerinden biri olduğunu ve M.I.C.E. sektörü için oldukça değerli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Handan Boyce; “Hem ulusal hem de uluslararası paketler hazırlayarak çalışmalarımıza başladık. Lütfi Kırdar olarak özellikle pazarlama alanında çok daha hareketli ve efektif olma amacındayız” sözleriyle sektörü çağırmak ve bir an önce aksiyona geçmek istediklerini dile getirdi.

Daha sonra kürsüye gelen Selçuk Boynueğri; “Yeni yönetimimizle birlikte M.I.C.E. sektörünün hak ettiği değeri görmesi adına çalışmalarımıza hız verdik” sözleriyle konuşmasına başladı. “İlerleyen dönemde M.I.C.E. segmenti için TÜRSAB Akademi ve Mesleki Yeterlilik Kurumu özelinde bir ihtisaslaşmaya gideceğiz. Bu durum bizi hem ihtisaslaşmaya itecek hem de işlerimizi büyütmek adına önemli bir avantaj sağlayacak” şeklinde sözlerine devam eden Boynueğri, hedeflerindeki projeler hakkında da bilgiler verdi. “Eurasia Meeting Day adı altında Moskova, Atina, Tel-Aviv, Kiev gibi dünyanın en önemli başkentlerinin yanı sıra Balkan coğrafyaları ve diğer önemli destinasyonları İstanbul’da toplayarak, bu mükemmel şehri bir kongre merkezi haline dönüştürmeyi amaçlıyoruz” diyen Selçuk Boynueğri, bu konudaki ilk çalışmalarına başladıklarını ve son derece de olumlu ilerlediklerini dile getirdi.

Aynı zamanda yeni açılan İstanbul Havalimanı ile de yönetim özelinde irtibatta olduklarını belirten Boynueğri, burada oluşturulan yönetimsel yapıda tüm seyahat acentalarına olduğu gibi M.I.C.E. seyahat acentaları için de gerekli kolaylıkların yapılacağının da bilgisini verdi.

Etkinliğin son bölümü ise konuşmacılar ve katılımcılar arasında gerçekleşen soru-cevap kısmına ayrıldı. Bu bölümde de kürsüde olan TÜRSAB Başkan Yardımcısı Selçuk Boynueğri, katılımcıların sorularına tek tek yanıt verdi.



Bu Haber 27.04.2019 - 09:00:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.