TÜRSAB’dan Kurugöl Yaşam ve Tabiat Parkı projesi

TÜRSAB’dan Kurugöl Yaşam ve Tabiat Parkı projesi

TÜRSAB, Korugöl Yaşam ve Tabiat Parkı Projesinin gerçekleştirileceği araziye inceleme gezisi düzenledi.


TÜRSAB, Düzce Belediyesi ve TURSAV iş birliğiyle hayata geçirilecek olan Korugöl Yaşam ve Tabiat Parkı Projesinin gerçekleştirileceği araziye inceleme gezisi düzenledi. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtım gezisine, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın yanı sıra TÜRSAB merkezinden ve Bölge Temsil Kurullarından çok sayıda yönetici katıldı.

Projenin hayata geçirileceği arazinin toplu halde gezilmesinin ardından, düzenlenen yemekte TÜRSAB’ın 50. Kuruluş yıl dönümü için kutlama pastası kesildi.

Törende konuşan TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, acentelere seslenerek, “Turizmin olmazsa olmazı, ayrılmaz bir parçası, en önemli dinamiği, dinamosu, seyahat acenteleridir. Çok zor bir dönemden geçtik. 2020-2021 yılları turizm için özelikle de seyahat acenteleri için zor geçti. Ama biz birlik beraberlik içinde bu süreci de mümkün olan en az yara, en az sıkıntıyla atlamayı başardık. Bu ve bundan sonraki süreçte bu yapının en temel taşı olan tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Sizlerin sayesinde dimdik ayaktayız” ifadelerini kullandı.  

Projede neler olacak?

20 dönüm arazi üzerine kurulacak Korugöl Yaşam ve Tabiat Parkıında seyahat acentalarının yaralanacağı yaşam köyü, mesire alanları, konaklama tesisi, restoranlar, kamp alanları, yürüyüş yolları yer alacak.



Bu Haber 12.09.2022 - 08:28:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.