TÜRSAB’dan Kayseri Valiliğine ziyaret

TÜRSAB’dan Kayseri Valiliğine ziyaret

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya ve beraberindeki heyet, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti.


TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya ve beraberindeki heyet tarafından Kayseri Valisi ile gerçekleştirilen toplantıda, Kayseri turizminin daha da üst seviyelere çıkarılması için iş birliği olanakları görüşüldü. Kayseri Valiliği ve TÜRSAB, Kayseri’de balon turizminin geliştirilmesi hususunda mutabık kalındı.

Firuz Bağlıkaya öncülüğündeki heyette, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Gencer ile Soner Bacaksız, Kapadokya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Talip Aldemir, İstanbul Avrupa Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yıldırım Taş, Çanakkale-Balıkesir Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, Erciyes Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ali Emre Mart, Mersin Bölge Temsil Kurulu Başkanı Hakan Bayındır ve Harput Bölge Temsil Kurulu Başkanı İbrahim Gül yer aldı.

Valilik ve TÜRSAB, Kayseri turizminin geliştirilmesi için iş birliği olanaklarını görüştü

Kayseri Valiliğinde gerçekleştirilen toplantıda, bölgedeki seyahat acentalarının yaşadığı sorunlar aktarılırken Kayseri turizminin çeşitlendirilmesi ve daha üst seviyelere çıkarılması için iş birliği olanakları ele alındı. Yapılan görüşmede, Kayseri Valiliği ve TÜRSAB iş birliğinde Kayseri’de balon turizminin geliştirilmesi için de fikir alışverişinde bulunuldu.

“Kayseri’yi turizmde daha üst noktalara taşımak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz”

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, kış turizmi ve kış sporlarında öne çıkan Kayseri’nin zengin tarihi ve mirası ve mutfağı sayesinde kültür ve gastronomi turizmi alanında da geliştiğine dikkat çekti. Kapadokya bölgesinde son derece yaygın olan balon turizminin Kayseri’de de geliştirilmesi hususunda Kayseri Valiliği ile fikir alışverişinde bulunduklarını dile getiren Bağlıkaya şunları kaydetti: “Kış, spor, kültür, iş ve gastronomi turizm alanlarında yüksek potansiyeli bulunan Kayseri’nin turizmden aldığı payı artırmak için TÜRSAB olarak elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Birlik olarak hedefimiz, her bölgemizin özgün dinamiklerinden yola çıkarak o bölgedeki turizmi daha üst noktalara taşımak. Kayseri bu konuda son derece önemli bir destinasyon.”



Bu Haber 17.09.2022 - 11:22:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.