TÜRSAB Başkanı'ndan Michelin tepkisi: Michelin bizde otobüs lastiğidir

TÜRSAB Başkanı'ndan Michelin tepkisi: Michelin bizde otobüs lastiğidir
Travel Turkey İzmir Fuarı kapsamında düzenlenen Gastronomi Turizmi Kongresi'nde konuşan Başaran Ulusoy, ''Ne Michelin'i kardeşim, bizde Michelin otobüse takılan lastiktir.'' dedi.


TurizmGüncel - İzmir

Kongrenin açılış konuşmasını yapan TÜRSAB Gastronomi Turizmi Komitesi Başkanı Hande Arslanalp, İzmir'in bugüne kadar antik kalıntılar üzerinden tanımlandığına, ancak gastronomisinin geri planda kaldığına dikkat çekti. Sürdürülebilir turizm için turizmin çeşitlendirilmesi gerektiğini ve bu anlamda gastronominin önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Arslanalp, iki gün sürecek gastronomi turizmi kongresinde İzmir'in gastronomi turizmine yeni ufuklar açılacağını belirtti.

ULUSOY: NE MICHELIN'İ KARDEŞİM?

Kongrenin açılışında bir konuşma yapan TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ise, Türkiye'nin sahip olduğu mutfak zenginliğine dikkat çekti. Paris'te bir Michelin restoranında Yusuf Duru ile birlikte hayatının en pahalı yemeğini yediğini ve süslenmiş bir tabakta ikram edilen ufak bir parça bonfileye 500 euro ödediğini anlatan Ulusoy, ''Ne Michelin'i kardeşim? Biz Michelin'i otobüs lastiği olarak kullanıyoruz.'' dedi.





Bu Haber 08.12.2016 - 16:09:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • tencere kapak 12.12.2016 - 04:26

    surekli batili degerlerle dalga gecerek , kucumseyerek ve kibirli hareketler ederek nasil batili turist cekicez ve islamafobiyi yenecez , soylerseniz...Ulkede balik bastan kokuyor tabii...5 sene de 30 milyar dolarlik sektoru bitirdiniz..sadece sevimsizlikle..teror savas bahane..Bu ulke irak harbinde bile bugunden fazla turist agirladi

  • Mehmet Nezih Hacıalioğlu 09.12.2016 - 04:29

    Gastronomi Kongresi"nde Michelin Yıldızı"nı Michelin lastiği ile karşılaştıran sözde turizmci başkanın neden Turofed Kongresi"ne davet edilmediği belli oldu.Allah muhafaza orada da "Ne 5 Yıldızı" biz 5 yıldızı sadece mangalda yeriz deseydi tam rezil oldurdu. Not: "5 yıldız" Altınkaya Et ve Et Ürünleri"nin sucuk markasıdır.

  • Şahin Tekin 09.12.2016 - 01:25

    Michelin dendiğinde aklına marka, kalite, gastronomi değil de lastik geliyorsa, istediğin kadar otel işlet. Senden turizmci değil olsa olsa otobüsçü olur. Hamasetle global hareket yönetebileceğini düşünen insanlarla anca bu kadar işte !

  • Yasin 09.12.2016 - 01:12

    Ulusoy inan şaşırtmadın. Adam sana dana bonfileyi 500 euroya kitler, afiyetle kazıklı bonfileni yersin. Sonra burada caka satarsın bizde lastiktir falan fişmekan diye. Ama bilmezsin ki sana Paris"in Michelin"inde bonfileyi kitleyen yine Paris"ten Michelin lastiği kitliyor!!!

  • Levent Oral 09.12.2016 - 12:37

    İçinden geçtiğimiz bölesine bir dönem de gayet milliyetçi bir yaklaşımda yorum yapmış.Bravo Başaran Ulusoy"a,kendsi ile aynı fikirdeyim.

  • Ilyas 09.12.2016 - 11:55

    TÜRSAB ne kardeşim? TÜRSAB bizde dingile denir.

  • Hakkı Tosun 09.12.2016 - 07:55

    Bu kafada olduğumuz sürece bizden bir cacık olmaz

  • Mehmet Türkiz 08.12.2016 - 04:48

    Sayın Ulusoy tam kendisinden beklenen tarzda bir açıklama yapmış.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.