Türkiye'nin en iyi lüks oteli oldu

Türkiye'nin en iyi lüks oteli oldu
The Ritz-Carlton İstanbul, Business Destinations dergisi tarafından “Türkiye’nin En İyi Lüks Oteli” ödülüne layık görüldü.


The Ritz-Carlton İstanbul, son olarak 2015 Business Destinations Seyahat Ödülleri’nde “Türkiye’nin En İyi Lüks Oteli” ödülünü kazandı. Bu önemli ödül, iş seyahatleri üzerine şehir rehberlerinden otel incelemelerine, turizm ile ilgili ipuçlarından yolculuk bilgilerine kadar birçok konuyu kapsayan Business Destinations dergisi tarafından verildi. The Ritz-Carlton İstanbul, finallere kalmasının ardından bağımsız bir jüri değerlendirmesi ve online oylamalar sonucunda bu ödüle layık görüldü.

The Ritz-Carlton İstanbul’un bu önemli ödülü kazanmasının birçok nedeni bulunuyor. Teras barı Bleu Lounge&Grill’in yaz-kış açık olması, açık hava spa’nın yeni bir stille baştan yaratılması, Club Lounge katındaki ayrıcalıklı servisin otel içinde otel birimine dönüşmesi gibi önemli yenileme projelerinin bu başarıda rolü büyük. Presidential Suite ve kalabalık aileler için tasarlanan süitler, birçok ayrıcalığıyla konuklara özel alanlar yaratıyor. Her ayrıntıya dikkat eden ve tutkuyla çalışan The Ritz-Carlton İstanbul ekibi, lüksü ve rahatlığı bir arada sunmaya olan bağlılığıyla hem etkileyici hem ilham verici başarılara imza atıyor.

Otel, geçtiğimiz yıllarda da birçok önemli ödül kazandı. Aon Hewitt’in 2013 yılı için gerçekleştirdiği “Best Employers 2013” araştırmasına göre, “Türkiye’nin En İyi İş Yeri” ödülünü aldı. 2014 yılında ise Travel+Leisure Dergisi tarafından düzenlenen Travel+Leisure 500 anketinde Avrupa bölgesindeki en iyi oteller arasında bulundu.


Bu Haber 10.03.2015 - 10:57:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.