Türkiye Honda için Japonya'ya gidiyor

Türkiye Honda için Japonya'ya gidiyor
Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut, Türkiye'deki üretimini 2021 yılında durduracağını duyuran Honda ile temasların devam ettiğini söyledi! Ermut, "Burada halihazırda oluşmuş olan üretim kapasitesinin yararlı şekilde farklı bir alanda kullanılması önemli. Bunun için yakın dönemde önümüzdeki ay içerisinde Japonya'ya ziyaretimiz de olacak" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut ve SOCAR Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Zaur Gahramanov, ekonomi gazetecileriyle bir araya geldi. Ermut, yeniden yapılanma kapsamında Türkiye’de Civic Sedan üretimine 2021’de son vereceğini duyuran Honda ile temasların devam ettiğini söyledi.

Dünya Gazetesi’nden Özlem Ermiş Beyhan’ın haberine göre; Ermut, Honda’nın Civic Sedan üretimini durduracağı Gebze’deki fabrikasında, sağlanacak cazip teşviklerle, hibrit ve elektrikli otomobil üretilebileceği beklentisiyle ilgili soru üzerine “Honda enteresan bir vaka” dedi. Şirketin kısa süre önce kapasite artışına gittiğini hatırlatan Ermut, Honda’nın kendilerine ‘Şu sebepten dolayı gitmek üzereyiz, bize destek olun’ gibi bir talebi olmadığını da belirtti…



Bu Haber 26.02.2019 - 13:14:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.