Türkiye erken seçime gidiyor, işte seçim tarihi

Türkiye erken seçime gidiyor, işte seçim tarihi
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim yapılmalıdır açıklamasının ardından Bahçeli ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran'da erken seçim yapılacağını açıkladı.


Bahçeli ile görüştükten sonra kameraların karşısına geçen Receep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran'da erken seçim yapılacağını açıkladı.



Erdoğan açıklamasında şunları söyledi:

''Değerli basın mensupları Bugün MHP Genel Başkanı Bahçeli ile oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bahçeli ile daha önce de çeşitli defalar bir araya gelerek ülkemizle ilgili iç ve dış gelişmeler üzerinde görüş alışverişinde bulunmuştuk. Bugün de oldukça geniş yelpazede istişare ettik. Bahçeli'nin teklifini değerlendirme fırsatı bulduk. 

15 Temmuz darbe girişiminin başarısızlığa uğratılması siyasette de yeni bir dönemin miladıdır. Darbe gecesi gösterilen kahramanlık asla unutulmayacaktır. 7 Ağustos 2016'da Yenikapı'daki büyük miting ise milletin siyasetçilere verdiği mesajı net bir şekilde ortaya koymuştur. 16 Nisan halk oylamasına giden süreçte bu yol da ortaya çıkmıştır.  Yönetim sistemi değişikliğini Bahçeli'nin ön açmasıyla hayata geçirme imkanı bulduk. Anayasa değişikliği ilk seçimlerden sonra yürürlüğe girecektir.

Seçimlerin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılmasına karar verdik.''



Bu Haber 18.04.2018 - 16:07:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.