Türkiye 9 ülkeden 2 bin 807 kişiyi tahliye etti
Koronavirüs önlemleri çerçevesinde uçuşların durdurulduğu 9 ülkede bulunan Türk vatandaşları tahliye edildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, koronavirüsle mücadele kapsamında uçuşların durdurulduğu 9 ülkede bulunan 2 bin 807 Türk vatandaşının tahliye işleminin tamamlandığını açıkladı.
Yurda getirilen vatandaşların KYK'ya ait yurtlarda 14 gün boyunca karantina altında tutulacağını belirten Fuat Oktay, Yurtlarda Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun belirlediği “kurallar” çerçevesinde barınma, beslenme, sağlık ve güvenlik dahil ihtiyaçların karşılanmasına ilişkin tüm tedbirlerin alındığını ifade etti.
İlgili Haberler

SAYD'dan yabancı dijital konaklama platformları için yapılacak düzenlemeye tepki
Yabancı dijital konaklama platformları için hazırlanan ve Meclis'in gündeminde bulunan kanun teklifine; Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) tepki gösterdi.

RAMS ile Marriott arasında 2 otel için anlaşma: İstanbul'a Marriott Gaziantep'e Sheraton geliyor
RAMS Global ile Marriott International arasında İstanbul ve Gaziantep'e yapılacak 100 ve 110 odalı iki otel için anlaşma imzalanacak.

GlobeMeets 2027'in tarihi açıklandı! Eylülde İstanbul'da toplanacak
GlobeMeets'in 5'inci buluşması 2027'de yapılacak. Etkinliğe 2-3 Eylül tarihlerinde Rixos Tersane İstanbul'un ev sahipliği yapacağı açıklandı.



%20(2).gif)

