Türk ve Alman turizmciler İstanbul turizmi için bir araya geliyor

Türk ve Alman turizmciler İstanbul turizmi için bir araya geliyor
Son yıllarda İstanbul'un yaşadığı imaj kaybı ve buna bağlı olarak düşen ziyaretçi sayısı, turizmcileri harekete geçirdi.


İş ve turizm dergisi fvw, Alman turizmcilerle Türk turizmcileri İstanbul'da bir araya getiriyor. 31 Ağustos'ta İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek çalıştaya, Alman turizm sektöründen 45 isim katılacak. TÜOFED'in önderlik ettiği çalıştay, İstanbul Ticaret Odası (İTO), Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Türk Hava Yolları (THY) ve İstanbul Turizm Derneği (İSTTA) tarafından destekleniyor.



Çalıştaya Türkiye'den Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İstanbul Valisi Hasip Şahin, THY Gelen Müdür Bilal Ekşi İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekip Avdagiç, Türkiye Otelciler Federasyonu ve TOBB Turizm Sektör Meclis Başkanı Osman Ayık, Türkiye Seyahat Acentaları Başkanı Firuz Bağlıkaya, İstanbul Turizm Derneği İSTTA Başkanı Halil Korkmaz gibi isimler katılacak.

Çalıştay çerçevesinde; Bir destinasyon olarak İstanbul, İstanbul Türk ve Alman müşterilere nasıl satılır, tur operatörlerinin ve acentelerin gözünde İstanbul, uluslararası kongreler açısından İstanbul, Türk turizm sektöründeki gelişmeler gibi konular masaya yatırılacak.

WORKSHOP PROGRAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ...




Bu Haber 29.08.2018 - 13:14:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.