Türk Hava Yolları DO&CO ile yollarını ayırıyor

Türk Hava Yolları DO&CO ile yollarını ayırıyor
Türk Hava Yolları, İstanbul'da hayata geçecek yeni havalimanında ikram hizmetini DO&CO'dan almayacak. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Singapur Hava Yolları'nın ikram şirketi SATS Ltd ile iyi niyet anlaşması imzalandığı duyuruldu.


Türk Hava Yolları İstanbul'daki yeni havalimanında ortağı durumundaki DO&CO ile çalışmayacak. THY tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi.

''Türk Hava Yolları A.O.'nın İstanbul Yeni Havalimanına taşınması ile birlikte söz konusu havalimanında ikram hizmeti tedariki hususlarıyla ilgili olarak firmalarla görüşmelere başlanmış olup bu kapsamda SATS Ltd (SATS)'ın iştiraki olan SATS Investments Pte. Ltd. (SIPL) ile bir niyet anlaşması imzalanmıştır.  Söz konusu niyet anlaşması kapsamında  gerekli ön şartların gerçekleşmesi hukuki, idari ve  düzenleyici  onayların alınması üzerine ilgili kuruluşca ikram hizmetleri konusunda yatırım yapılması söz konusu olabilecektir. Önemlilik arz eden gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.''




Bu Haber 18.10.2017 - 09:29:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.