Türk Hava Yolları, Do&Co ile yola devam kararı aldı

Türk Hava Yolları, Do&Co ile yola devam kararı aldı
Türk Hava Yolları, Do&Co AG ile ortak yatırımı olan ortaklığını 15 yıl daha uzatma kararı aldı. Do&Co ile 10 yıllık partnerlik ilişkisi ve Do&Co İkram Hizmetleri A.Ş adında ikram şirketi bulunan THY, daha önce yaptığı açıklamada, Do&Co ile yollarını ayıracağını duyurmuştu.

TÜRK Hava Yolları ve Do&Co arasında mevcut anlaşmanın yapılan görüşmeler sonucunda uzatıldığı belirtildi. Konuyla ilgili olarak Kamuoyu Aydınlatma Platformuna (KAP)'a şöyle denildi:

"Ortaklığımız, Do&Co Aktiengesellschaft ile ortak kuruluşumuz olan THY, DO&CO İkram Hizmetleri A.Ş. üzerinden mevcut işbirliğimizin gerekli iç onaylar ve düzenleyici otoritelerin onaylarına tabi olmak üzere 15 yıl süre ile uzatılması konusunda mutabakat sağlamıştır."

İş birliğiyle ilgili olarak Do&Co tarafından yapılan açıklama ise şöyle:

Do&Co Aktiengesellschaft, Türk Havayolları A.O. ile ortak kuruluşu olan THY DO&CO İkram Hizmetleri A.Ş. üzerinden mevcut işbirliğinin gerekli iç onaylar ve düzenleyici otoritelerin onaylarına tabi olmak üzere 15 yıl süre ile uzatılması konusunda mutabakat sağladığını kamuoyuna bildirir.


Bu Haber 24.10.2018 - 11:36:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.