Turizmci Ferruh Ulukardeşler hayatını kaybetti

Turizmci Ferruh Ulukardeşler hayatını kaybetti

Bursalı turizmci Ferruh Ulukardeşler hayatını kaybetti.


Uludağ Ulukardeşler Otel Yönetim Kurulu Başkanı Ferruh Ulukardeşler hayatını kaybetti.

Ulukardeşler, Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneğinin (GÜMTOB) 1982-1993 yılları arasında kurucu başkanı olarak görev yapmıştı.

Ferruh Ulukardeşler’in cenazesi 15 Şubat 2024 Perşembe günü (Bugün) ikindi namazını müteakip Bursa-Nilüfer’deki Balat Camii’nden kaldırılacak.

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) tarafından Ulukardeşler’in vefatı ile ilgili şu açıklama yapıldı:

TÜROB’un en eski üyelerinden, Uludağ Ulukardeşler Otel Yönetim Kurulu Başkanı, vefalı dostumuz Ferruh Ulukardeşler'in vefat ettiğini derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Uludağ başta olmak üzere ülkemizde "Kış Turizminin Babası" olarak anılan, öncü, vizyoner, hayırsever ve mütevazı kişiliğiyle tanınan merhum Ferruh Ulukardeşler sadece kendi topluluğu ve turizm sektörüne değil aynı zamanda tüm iş dünyasına ilham kaynağı olmuş, camiamızın içten sevgi ve saygısını kazanmıştır.

Sektörümüzde dayanışma ve kolektif iş birliğinin gerekliliğine olan inancıyla GÜMTOB-Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği’nin 1982-1993 yılları arasında kurucu Başkanı olarak görev yapmıştır.

Merhumun cenazesi 15 Şubat 2024 Perşembe günü (Bugün) İkindi Namazını müteakip Balat Camii’nden (Nilüfer/Bursa) kaldırılacaktır.

Birliğimize ve sektörümüze katkıları daima hayırla ve minnetle yad edilecek merhum dostumuz Ferruh Ulukardeşler'e Allah’tan rahmet başta kederli ailesi olmak üzere Uludağ Ulukardeşler Otel mensupları, dostları, akrabaları ile turizm camiamıza başsağlığı ve sabır dileriz.”

Turizm Güncel ailesi olarak Ferruh Ulukardeşler’e rahmet, ailesine, sevenlerine ve turizm camiasına başsağlığı diliyoruz.



Bu Haber 15.02.2024 - 13:05:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.