Turizmci Bekir Akkaş hayatını kaybetti

Turizmci Bekir Akkaş hayatını kaybetti
Tükiye turizm sektörünün tanınan simalarından Bekir Akkaş hayatını kaybetti.

Türkiye turizm sektörüne uzun yıllar emek veren Bekir Akkaş, 64 yaşında hayatını kaybeti. Bekir Akkaş'ın ölümünün ardından sosyal medyada binlerce başsağlığı mesajı yayınlandı.

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi mezunu. Mesleğe 1975 yılında T.C. Emekli Sandığı Emek İnş. Turistik Tesisler Ltd. Şti. Marmara Oteli’nde resepsiyon memuru olarak başladı. Daha sonra sırasıyla Büyük Ankara Oteli / Ankara Dedeman Oteli / Ankara Sürmeli Oteli /Ankara Etap Altınel Otel’inde görev yaptı. 1989 yılında Genel Müdür olarak Dedeman Nevşehir Oteli’nin açılışında görev aldı.

1993 yılında geldiği Antalya’da ilk olarak Club Otel Sirene Belek’te genel müdür oldu. Sırasıyla Kaya Hotels bünyesinde; Merkez İşletmeler Müdürü olarak çalıştı, Antalya Porto Bello Otel, Titanic Lara Otel açılışında genel müdür olarak görev yaptı. AKTOB Yönetim Kurulu Üyesi olarak önemli çalışmalarda bulunan Bekir Akkaş, son olarak 18.03.2004 /31.12.2016 tarihleri arasında Belek Bölgesinde Akkanat Holding’in turistik tesislerinde Turizm Gurubu Başkanı olarak görev aldı. 11 Ocak 2017 tarihinden itibaren BETUYAB Genel Müdürü olarak çalışmalarına devam ediyordu.

Boynundaki bir tümör nedeniyle uzun süredir tedavi gören Bekir Akkaş'ın tedavi gördüğü Antalya'daki hastnede hayatını kaybettiği öğrenildi. Akkaş'ın cenazesinin Ankara'da toprağa verileceği belirtildi.

TurizmGüncel ailesi olarak Bekir Akkaş'a rahmet, sevenlerine, yakınlarına ve turizm camiasına başsağlığı dileriz.



Bu Haber 30.03.2020 - 08:45:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Hasan özer gökmen 31.03.2020 - 11:43

    camiamızın başı sağolsun,ışıklar içinde uyu.kederli ailesine sabırlar diliyorum.güzel insan seni unutmuyacağız.

  • Burhan Kavak 31.03.2020 - 09:41

    Pek çok kişinin hayatına dokunmuşluğu vardır Bekir beyin 22 yıl birlikte çalıştık 27 yıldır toplamlamda tanırdım kendisini . İş ve hayat ile ilgili çok şey öğrendim kendisinden ve tanıdığım En işine sağdık kişiydi kendisi , BJK maçları olduğunda belki saat 21:00 öncesi evine giderdi. Aslan gibi iki oğlunu ve yüzlerce turizmi öğrettiği öğrencisilerini bıraktı ardında ,huzur içinde dinlen büyük üstat .

  • Ünal Arslanoğlu 30.03.2020 - 03:43

    Şimdi gönIümüz hüzünIüdür ve gözIerimiz yaşIı… Saygıdeğer Üstadımız Bekir Bey in bu dünyada nasibi tamam olsa da, dileğimiz odur ki Cennette sevinci sonsuz olsun. Sevgili Akkaş Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ oIsun...!!!

  • Gültekin ATİK 30.03.2020 - 01:26

    Bekir Akkaş Ağabeyim çevresine, işverenine ve ülkesine hayırlı bir insan, iyi bir otel yöneticisi, turizmci, dost ve ağabey idi, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...Başta ailesi olmak üzere sevenlerine sabırlar dilerim..

  • Etem Esendemir 30.03.2020 - 10:57

    Bekir bey in sevenlerine ve ailesine bassagligi dilerim. Cok iyi bir insandi. Her zaman dinler ve bir cözüm üretirdi. Konusulanlari not alip "Cözeriz" diyip gercekten cozenlerdendi. Duayen turizimci. Isiklar icinde uyu buyuk insan.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.