Turizm sektörünün liderleri İzmir'de buluşuyor

Turizm sektörünün liderleri İzmir'de buluşuyor
12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi kapsamında, TÜRSAB, İZFAŞ ve HotelRunner ortaklığıyla düzenlenecek “ttitech Stage by HotelRunner Theater” etkinliğinde dijital dönüşüm konuşulacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, İZFAŞ ve TÜRSAB tarafından 6-8 Aralık 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi tüm dünyadan sektör temsilcilerini bir araya getirirken, konaklama tesislerine de sektörden profesyonellerle buluşma imkanı verecek.

Dijital satış ağı ve kanal yönetim platformu HotelRunner’ın, son üç yıldır önemli fuar ve organizasyonlar bünyesinde düzenlediği, konusunda uzman, tanınmış profesyoneller ve yöneticilerin konuşmacı olarak katıldığı HotelRunner Theater etkinliği, HotelRunner, İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla Travel Turkey İzmir’de turizm sektöründeki yeniliklerin nabzını tutacak.

Travel Turkey İzmir’de ttitech Seyahat Teknolojileri Özel Bölümü içerisinde kurulacak dev sahnede, 2018 pazar sonuçları, 2019 turizm trendleri ve en son teknolojik gelişmelerin yanı sıra; “Dijital Dönüşüm ve Pazarlama”, “Online Seyahat Acenteleri ve Farklı Pazarlara Açılmak”, “Meta-arama Platformları ve Direkt Satış Kanalları”, “Havayollarında Dijitalleşme”, “Akıllı Şehirler”, “Sağlık Turizmi”, “İçerik, Sosyal Medya ve İtibar Yönetimi”, “Otel, Acente ve Kanal Yönetimi”, “Entegre Ön Büro ve Çağrı Merkezi Uygulamaları”, “Online Ödeme Sistemleri”, “Turizmde Yapay Zeka, 3D ve Hologram Teknolojileri” ve “Gelir Yönetimi ile Karlılığı Artırmak” gibi konular ele alınacak.

Açılış konuşmalarını TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya ve Sağlık ve Turizm Eski Bakanı ve HotelRunner Danışma Kurulu Üyesi Bülent Akarcalı’nın yapacakları etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak isimlerden bazıları ise şöyle:

Tatilbudur.com Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Çubuk, Otelz.com Kurucu ve CEO'su Bertan Aner, Neredekal.com Kurucu ve Genel Müdürü Özkan Hacıoğlu, Wirecard Türkiye Genel Müdürü Dündar Özdemir, Google Turizm Sektör Yöneticisi Ömer Şakar, Anemon Otelleri İcra Kurulu Üyesi Nesligül Akçura, Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Departmanı Türkiye İç Yatırımlar Direktörü Zeynep Öztekbaş, Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Tanrısevdi, NEOM Akıllı Şehirler Direktörü Manuel Sanroma Lucia, Odamax.com İş Geliştirme Yöneticisi Erhan Atam, Jolly Tours Ticari Direktörü Yunus Heyal, Roomiroom Proje Direktörü Omid Danaei, Musion Kurucu ve CEO'su Murat Günenç, KOD Yazılım (Sedna) Marmara Bölge Müdürü Arda Erdal, IATI Müşteri İlişkileri Yöneticisi Gaye Dahiroğlu, Curaite Kurucu ve CEO'su Ferda Kertmelioğlu, Havayolu 101 Kurucusu Abdullah Nergiz, IDA Consulting Genel Müdürü Uğursal Uğur, Hotech CTO’su Hamdullah Turgut, Instagram Fenomeni Mehmet Kırali, HotelRunner İş Ortakları Başarı Direktörü Rıza Kaynak, HotelRunner Kurucu Ortakları Ali Beklen ve Arden Agopyan.


Bu Haber 24.11.2018 - 11:02:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.