'Turizm İçin Küresel Etik kuralları Özel Sektör Bildirgesi' imzalandı

'Turizm İçin Küresel Etik kuralları Özel Sektör Bildirgesi' imzalandı

'3. Dünya Turizm ve Kültür Konferansı' kapsamında 'Turizm İçin Küresel Etik Kuralları Özel Sektör Bildirgesi' imzalandı. İmza törenine Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da katıldı.


Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) ve Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu (UNESCO) iş birliğiyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı ev sahipliğinde düzenlenen, "3. Dünya Turizm ve Kültür Konferansı" devam ediyor. İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda "Herkesin Yararına" temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte "Turizm İçin Küresel Etik Kuralları Özel Sektör Bildirgesi" de imzalandı. 

Bildirge "Dünya Değişmeden"in Kurucusu ve Genel Müdürü Tolga Özan, Etstur Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Suat Özbek, Serenas Group'tan Mustafa Fethi Gürbüz, Tura Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erkunt Öner arasında imzalandı.

İmzaların atılmasının ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı konuşmada ardından yaptığı konuşmada bu bildirgenin iyi bir başlangıç olacağını ifade ederek tarafları tebrik etti.



Bu Haber 06.12.2018 - 09:24:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.