Turistler Alanya'da kızgın yağ şovunun kurbanı oldu

Turistler Alanya'da kızgın yağ şovunun kurbanı oldu

Alanya'nın Kestel Turizm Bölgesindeki bir otelde tatil yapan Rus turistler, aşçının kızgın yağla yaptığı yemek şovunun kurbanı oldu.


Alanya'daki bir otelde akşam yemeğinde kızgın yağ ile şov yapan aşçı, turistlerin yaralanmasına neden oldu. Kızgın yağın masadakilerin üzerine dökülmesi nedeniyle 8 kişi zarar görürken, iki çocukta ciddi yanıklar oluştuğu belirtildi. Çocukların babası, ''2’si benim çocuklarım olmak üzere 8 kişi yaralandı. Çocuklarımın birinde yüzde 27 oranında 2. ve 3. derece yanıklar oluştu. Şu anda geri dönemeyecek durumda ve birkaç gün daha hastanede kalacak. Diğer çocuğumun ise kafasında ve kolunda yüzde 16 civarında yanıklar oluştu.'' dedi.

Gazetem.Ru'nun aktardığı haberde, olayın yaşandığı otelin tüm sorumluluğu kabul ettiği çocukların tedavi masraflarını karşıladığı, ayrıca çocukların Rusya'da tedavilerinin devam etmesi için de ödeme yaptığı belirtildi.



Bu Haber 21.09.2019 - 11:09:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.