Turiste önce omuz attılar sonra öldürdüler

Turiste önce omuz attılar sonra öldürdüler
İstanbul- Beyoğlu’nda çıkan kavgada Amerikalı turist bıçaklanarak öldürüldü.

Amerikalı turist Leonard Samuel Ray, Pazar sabahı erken saatlerde arkadaşıyla birlikte sokakta yürürken, karşı yönden gelen gruptan bir kişi Ray’e omuz attı. Uzaklaşmak isteyen Ray ve arkadaşlarına, omuz atan grup tekmelerle saldırmaya başladı. Grubun içindeki bir kişi bıçağı Amerikalı turistin baldırına saplayarak yaralanmasına sebep oldu.

Saldırının ardından grup, koşarak olay yerinden uzaklaştı. Hastaneye kaldırılan Ray tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekiplerinin yaptığı soruşturmada güvenlik kameralarından saldırganların bir süre yaya olarak kaçtığını, daha sonra ise bir taksiye bindiği belirlendi. Kamera görüntülerinden kimlikleri tespit edilen 5 şüpheliden F.K., E.A., M.K.O. ve T.D., evlerinde yakalanarak gözaltına alınırken B.Y.'nin bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Polisteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen saldırganlardan 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bıçaklı saldırıyı gerçekleştirilen F.K. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Bu Haber 29.12.2021 - 11:10:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Özgür Saraçoğlu 01.01.2022 - 02:16

    Bu tarz adamları 5'ini de idam edilmesi gerekiyor, yarın bize de yapacaklar toplumda çok bunlar.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.