'Turist dostu' taksiciler İstanbul'da göz doldurdu!

'Turist dostu' taksiciler İstanbul'da göz doldurdu!

İstanbul'da turizm şirketine ait aracın önünü kesen taksiciler, evrak kontrolü yaptı, araçtaki turistleri sorgulamak istedi.


Bir yandan Kültür ve Turizm Bakanlığı 'turist dostu' taksici yetiştirmek için eğitimler verirken, diğer yandan taksiciler turizme zarar veren eylemlerde bulunmaya devam ediyor.

İstanbul'un Başakşehir ilçesinden aldığı yolcusunu Sapanca'ya götürmek için yolan çıkan bir turizm şirketine ait araç, taksiciler tarafından durdurularak evrak kontrolü yapıldı, turistler sorgulanmak istendi. Taksicilerin yol keserek evrak kontrolü yaptığı anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Şoförün evraklarını alarak kontrol eden taksiciler, şoförün cep telefonuyla yaşananları görüntülediğini fark edince tepki göstererek şoförün görüntü çekmesini engellemeye çalıştı



Bu Haber 28.01.2020 - 08:25:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Antalya Valiliği 28.01.2020 - 03:42

    2019 Yaz ayında aynı görüntüleri Antalya Havalimanı içinde gördük. Taksici her yerdr aynı Maganda. Başıboş. Kimden alıyorlar bu gücü! Milyonluk taksileri var bir terzi kadar vergi vermezler? ANTalya Valisi acil olarak bu görüntü ler tekrarlanmaması için Antalya da şimdiden önlem almalıdır.

  • Mert KILIÇ 28.01.2020 - 10:55

    Maşallah taksiciler trafik polisi de olmaya başladılar, sen bir taksici olarak hangi hakla belge talep ediyorsun ? Böyle bir yetkin var mı ? Var ise kimden aldın ? O aracın içinde ki turistlere rezil ettinizbizi her zaman ki gibi. Tebrik ederim, çok önemli bir iş başarmışsınız ...

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.