TUREB’den açıklama: Suat Tural’ın sağlık durumu nasıl?

TUREB’den açıklama: Suat Tural’ın sağlık durumu nasıl?
Isparta’da trafik kazası geçiren TUREB Başkanı Suat Tural’ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.

Senirkent Dörtyol kavşağında meydana gelen kazada B.B.’nin (31) kullandığı 09 BC 267 plakalı otomobille A.C. (46) idaresindeki 35 BFP 94 plakalı ticari araç çarpıştı. Kazada B.B. ve aynı araçta bulunan Türkiye Turist Rehberleri Birliği Başkanı Suat Tural ile diğer aracın sürücüsü A.C. yaralandı.

Kazası sonrası ağır yaralı olarak Isparta Şehir Hastanesine kaldırılan Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Başkanı Suat Tural’ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yapıldı.

TUREB tarafından yapılan açıklamada, Tural’ın başarılı bir ameliyat geçirdiği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“21 Ağustos 2021 Cumartesi günü ağır bir trafik kazası geçiren TUREB Yönetim Kurulu Başkanımız sevgili Suat Tural başarılı bir ameliyat geçirmiştir.

Bu sabaha karşı geçirdiği beyin cerrahisi operasyonu sonrası alındığı yoğun bakımda, Isparta Şehir Hastanesi başhekimi dahil tüm dallardan uzman hekimlerin titiz takibindedir.

TUREB Yönetim Kurulu üyemiz Ozan Sayın bu sabah Isparta Şehir Hastanesi’ne ulaşmış ve başkanımızın durumunu yakından takip etmektedir. Antalya Turist Rehberleri Odası Başkanı Hayati Korucu da hastaneye gelerek destek olmuştur.

Meslektaşımız ve aynı zamanda İzmir 112 Ambulans Servisi Hekimi olan Dr. Kerem Özbaş da başkanımızın durumunu yakından takip etmekte ve doğru bilgilenmemizi sağlamaktadır.

Başkanımızın sağlığı ile ilgili tüm güncel gelişmeleri meslektaşlarımızla düzenli olarak paylaşacağız.”



Bu Haber 23.08.2021 - 08:38:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.