Tur operatörlerinden Ryanair'e şok

Tur operatörlerinden Ryanair'e şok
İngiltere'de On The beach ile mahkemelik olan Ryanair'e bir darbe de Almanya'daki tur operatörlerinden geldi.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Online seyahat acentelerinin misafirlerinin işlerini zorlaştırdığı, müşteriyi yılgınlığa sürükleyerek kendi sistemine yönlendirdiği iddialarıyla İngiltere'nin en büyük online tur operatörü On The Beach tarafından mahkemeye verilen Ryanair'e bir şok da Almanya'dan geldi.

FTI da Ryanair'i rezervasyon sisteminden çıkardı

Schauinsland-Reisen ve Bentour'un ardından ülkenin en büyük tur operatörlerinden FTI da Ryanair ile çalışmaya son verdiğini açıkladı. Bundan böyle, FTI'ın rezervasyon sistemi üzerinden Ryanair'e rezervasyon yapılamayacak. Öte yandan, TUI ve DER Touristik de yan Ryanair ile çalışmıyor ya da artık çalışmayacak.

Benzer gerekçeler

Ryanair'i rezervasyon sisteminden çıkarak FTI da On The Beach ile benzer argümanlar öne sürdü. Rezervasyon esnasında yaşanan teknik problemler, rezervasyonların online yönetimine izin verilmemesi ve iptal edilen uçuşların iadelerin yapılmamasındaki (Ryanair yalnızca son tüketiciye iade yapıyor. Online acenteler üzerinden yapılan rezervasyonların iadesini söz konusu acenteye yapmıyor)

Condor ve Eurowings ile daha fazla çalışacak

Şirketin uçuş departmanı başkanı Richard Brodrecht, Ryanair ile olan iş birliğini sonlandırdıklarını, bu şirketle dinamik paket ve tatil gezileri organize etmeyeceklerini kaydetti. Brodrecht, FTI'ın bundan sonra Ryanair'den doğan boşluğu, Condor ve Eurowings ile olan iş birliğini büyüterek dolduracak.



Bu Haber 10.11.2021 - 11:56:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.